Casa Familiala Vânzare Délegyháza - Többgenerációs családi ház eladó!

238 m2Suprafaţa 8 + 1 Camere
79 900 000 HUFPreţ
368549Identificare
Mai multe detalii

1325 m2 Teren

Curte Vedere

Renovat Stare

Zidărie mixtă Structură

20 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Dupla komfort Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1975 An construcție

Sud Vest Orientare

Álomotthont keres nagy családjának?
Egy helyet, ahol mindenki megtalálja a saját kis zugját, de mégis együtt élvezhetik az együtt töltött napokat? Akkor ez a ház pont Önöknek lett teremtve!

Délegyháza varázslatos, csendes utcájában található ez a lenyűgöző, frissen felújított családi paradicsom, mely nem csupán a nagy családoknak vagy több generációnak, hanem vállalkozásoknak is tökéletes választás lehet. Hiszen ki ne szeretné, hogy a munka mellett is közel legyenek szerettei?

A tágas, világos terek, a külön bejáratú földszinti és emeleti lakrész, valamint a különálló, de mégis összetartozó kisebb ház, csak néhány a sok csábító jellemző közül.

A hatalmas, 1325 m2-es telken elterülő kert öntözőrendszerrel, kúttal és néhány gyümölcsfával, medencének kialakított hellyel várja, hogy Önök is átéljék a családi és baráti összejövetelek varázsát.

Az eredeti épület a 1970-es években épült, majd 1985-ben további a különálló épület egybeépítésével még tágasabbá és kényelmesebbé vált egy nagyon kedves terasszal összekötve.

A felújítás során kiemelt figyelmet kapott a kényelem és az energiahatékonyság. A szigetelt műanyag nyílászárók és a vastag vályogtégla falak illetve a 10-es külső szigetelés gondoskodnak arról, hogy a ház mindig kellemes hőmérsékletű legyen. A fűtést és a melegvizet pedig a hőtárolós kombicirkó biztosítja.

Ne hagyják ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegyék magukévá ezt a sokoldalú ingatlant Délegyházán!

Hívjanak még ma, hogy megtekinthessék ezt az egyedi ajánlatot.
Tóth Krisztina

Tóth Krisztina
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-20-340-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Nádor

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare