Частный дом Продается Eger - Almagyar városrészben!

234 m2Площадь 5 Комната
134 900 000 HUFЦена
368093Идентификация
Прочие данные

443 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новая Cостояние

Tégla Kонструкция

40 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1996 Год строительства

Nyugat Расположение

Az ingatlan Eger egyik legszebb részén, Almagyar domb városrészben egy csendes, aszfaltozott mellékutcában található. A ház szigetelt, tájba illő, gyönyörű örökpanorámás, kelet-nyugati fekvésű, 443 nm-es összközműves telken helyezkedik el.
Pazar kilátás nyílik itt Eger városára és a Mátrára!
A tervezői koncepció része volt, hogy a környező tájra néző panoráma szerves része legyen az enteriőrnek, így az épület napfényes, panorámás" kilátó" lett. A ház a gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően praktikus, élhető terekkel rendelkezik, mely a legkorszerűbb anyagok felhasználásával készült.

A több ízben felújításon átesett, terepre simuló, szinteltolásokkal tagolt épület 1996-ban épült, melynek alsó szintjén egy önálló, összkomfortos, 1 szobás, étkezőkonyhás teraszkapcsolatos lakás került kialakításra.
Az épület középső szintjén kapott helyet az étkezős, gépesített konyha, hatalmas nappali olvasó sarokkal, kandalóval, és egy közvetlen a nappaliból nyíló beépített panoráma terasszal.

Az emeleten 3 külön nyíló hálószoba, 2 fürdőszoba, háztartásihelyiség, és egy különálló mellékhelyiség található.

Az épület a külső szigetelésnek, a minőségi nyílászáróknak és a korszerű gázkazánnak köszönhetően rendkívül energiatakarékos, a rezsiköltség alacsony, nem lépi túl a jelenleg támogatott limitet (a gáz havi átalánydíja 16 ezer Ft, a villanyé 11 ezer Ft).

Az ingatlanhoz kétállásos fűtött garázs, riasztórendszer, valamint az alsó és a középső szinteket összekötő külső lift tartozik.
A kert rendezett, teraszos kialakítású.

Ajánljuk mindazoknak, akik egy kellemes hangulatú, emberléptékű családi házban szeretnének lakni, tiszta levegőre, és nyugalomra vágynak, de mégis a városközpont közelében maradnának.

Ezt a házat érdemes megnézni!
További részletekért várom megtisztelő hívását.
(hétvégén is)
EA
Egri Attila

Egri Attila

Звоните нам с доверием

+36-30-442- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Harmónia

Отправить сообщение

Перезвоните мне