Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest III. bezirk - Csengőbojt utca

98 m2Wohnfläche 4 Zimmer
137 000 000 HUFKaufpreis
364117ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

16 m2 Balkon/terrasse

Individueller Messer Heizung

voller Komfort Komfort

Garage/Stellplatz zu kaufen Parkplatz

Etage 1

Es gibt Aufzug

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

2012 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 38 000 HUF

West Orientierung

Eladó AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 4 szobás, panorámás lakás, DUPLA garázsbeállóval, TRIPLA erkéllyel a III. kerületben, Testvérhegyen!

2012-ben átadott, rendezett, liftes, ZÖLDÖVEZETI lakókertben található 1. emeleti lakás, mely újszerű és megkímélt állapotú, igényesen kialakított. A lakás nettó alapterülete 98,31 m2 + 15,87 m2 terasz.

A lakáshoz opcionálisan megvásárolható KETTŐ DARAB, EGYMÁS MELLETTI TEREMGARÁZS beálló, illetve a lakással azonos emeleten található KÉT DARAB TÁROLÓ.

A lakókert a Bécsi úttól séta távolságra fekszik, a Pilisi Parkerdő Tájvédelmi Körzet szomszédságában, JÓ ELHELYEZKEDÉSSEL és jó közlekedéssel (150 méterre BKV-megálló, 700 méterre az Aranyvölgy vasúti megálló). Árpád híd autóval 7-15 perc alatt érhető el (5 km). A lakókert közvetlen közelében több szolgáltató is található: gyógyszertár, pékség, cukrászda, Spar, fogorvos, játszótér, óvoda, általános iskola.

A lakóparkban önálló, saját játszótér is található (a lakók által önkéntesen finanszírozva), valamint padok, nagy füves terület, fák, gyönyörűen parkosított közös kert.

A lakás 3 hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Minden nyílászáró REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelt, a nappaliban pedig mozgásérzékelős Mitsubishi LÉGKONDICIONÁLÓ biztosít hűtést vagy fűtést.

Az ingatlan továbbá 3 ERKÉLLYEL rendelkezik (összesen 16 m2), és minden szoba erkélykapcsolatos. A LAKÁS KÉT OLDALRA NÉZ. A nappali ÉK - K-i tájolású, csendes, átmenő forgalom nélküli utcára néz, illetve Aranyvölgyre, Arany-hegyre. A hálószobák DNY-i - NY-i tájolásúak, belső kerti, illetve hegyi panorámával. A tájolásból adódóan az erkélyek eltérő mikroklímát biztosítanak, napszaktól és évszaktól függően.

A társasház kiváló hőszigeteléssel és házközponti fűtéssel, korszerű kondenzációs gázkazánokkal rendelkezik. Lakásonként kialakított hőközpontok egyedi fűtésszabályozással és fogyasztásméréssel biztosítják a gazdaságos fenntarthatóságot.

A LAKÁS VÉTELÁRA TARTALMAZZA a beépített bútorokat, a beépített, minőségi konyhai gépeket (Bosch SuperSilence mosogatógép; részben indukciós, részben kerámialapos Siemens főzőlap; Teka légkeveréses sütő 2 db teleszkópos sütővel, hydroclean tisztító funkcióval, hússzondával; Cata szagelszívó időzítő funkcióval), étkező bútort (3 méterre kihúzható tölgyfa asztal 8 db székkel), karnisokat, fényáteresztő függönyt, vizesblokkok szerelvényeit és bizonyos lámpatesteket

A konyhabútor az étkezőhöz pácolt tölgyfából készült, dél-amerikai gránit munkalappal.

MŰSZAKI ADATOK: a téglaépítésű (Porotherm 30 és SILKA 25) lakás eredeti, 2012. évi és legfrissebb, 2024-es energetikai besorolása „A”. Éves hőmennyiség fogyasztás (melegvíz és fűtés): 10-12 GJ. Ez éves szinten nagyságrendileg 100 ezer forintos költséget jelent.

HAVI KÖZÖS KÖLTSÉG: 38.074 Ft/hó/lakás; 1.339 Ft/hó/tároló; 5.011 Ft/hó/mélygarázs beálló. Ez havonta összesen az ingatlan csomagra: 50.774 Ft. Ez tartalmazza a kertészeti és takarítási munkákat is.

A tároló és mélygarázs opcionálisan válaszható:

Tároló: 2 millió Ft / db
Mélygarázs beálló: 7 millió Ft / db
Szamosközi Beáta

Szamosközi Beáta
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-555- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Marina Ingatlan
+36-70-620-2627

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien