Einfamilienhaus Verkauf Őrbottyán - külterületi rész, de lakóövezet

63 m2Wohnfläche 2 + 1 Zimmer
37 790 000 HUFKaufpreis
363053ID nummer
Weitere Informationen

900 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

5 m2 Balkon/terrasse

Sonstige Heizung

Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1995 Baujahr

Südwesten Orientierung

Őrbottyán külterületi részén eladó 63 nm nettó lakóterülettel gazdasági épület besorolású, 1 téglaépítésű ház + 1 részben tégla, részben faház, lekerített 900 nm-es sajáthasználatú kerttel. Osztatlan közös tulajdonban lévő 1300 nm-es a telek, fizikailag három részre osztott. Igény szerint ügyvédi használati megosztó készíthető.
A téglaépítésű ház (40 nm) jó állapotú, 2004-ben bővített, új tetőt kapott bitumenes zsindelyfedéssel, szarufák közötti szigeteléssel, OSB borítással.
Cserélve lett a villany-, és víz vezeték, a ház 5 cm-es külső szigetelést kapott. A ház nyílászárói fa- és műanyag, de mindenhol hőszigetelt, dupla üvegezésű. A bejárati ajtó biztonsági, acélbetétes, több ponton záródó.
A fűtés kandallóval megoldott, mely épített kéményre van kötve.
A nappali 15 nm, a konyha 3,9 nm, a fürdő 4,5 nm, a háló 8,2 nm, a különálló nyári konyha 2,7 nm plusz 1,7 nm a mellette lévő wc + tusoló.
A két épület bejárata között jelentős méretű térkövezett fedett terasz található, illetve a háló alatt alacsony belmagasságú, de jó állapotú pince.

A kertben több autó beállására is van lehetőség, kerti tároló is helyet kapott. Szőlő tőkék, szeder bokrok, eper, kétfajta alma fa, fügefák, meggyfa,
naspolya fa, lila akácok, mályvák szinesítik a kertet.

A vegyesfalazatú (tégla-fa) épület, nettó 23 nm, teljeskörűen felújítandó, de jó lehetőség egy nagyobb gyerek külön lakrészének, vagy akár kiadásra is, így a család egy fix bevételhez jutna havonta.

Az ingatlan helyiségei: közlekedő-konyha 8 nm, háztartási helyiség (mosógépkiállás) 5,4 nm, szoba 9,8 nm. Mellette külön bejárattal tároló található.
A kertben különálló faházban wc, és zuhanyzónak előkészített helyiség van.
Közművek szempontjából víz (kerti csap is)- áram a házban, jelenleg a szennyvíz emésztőbe távozik. Az ingatlan előtetős része rossz állapotú bitumenes zsindely, a hátsó főépületé pala.
A fűtés kályhával megoldott.

A vasútállomás kb. 700 méterre található (Budapest Nyugati-pályaudvar és Vác között közlekedik, de 10 perc sétára található a 393 számú busz megállója is.

Kikapcsolódni az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, a veresegyházi tavak, vagy a termálfürdő, esetleg a medvefarm nyújt lehetőséget.

Bevásárlásra a csütörtökönként rendelkezésre álló termelői piac, a fő út melletti kisboltok, nagyobb bevásárlásra pedig a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.
Az ingatlan művelés alatt van, így a birtokbaadás kb. 6 hónap az adásvételtől számolva.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-371- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien