Einfamilienhaus Verkauf Solymár - Kosár utca

170 m2Wohnfläche 5 Zimmer
129 000 000 HUFKaufpreis
368294ID nummer
Weitere Informationen

951 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In befriedigendem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1980 Baujahr

Südosten Orientierung

Solymár legkedveltebb részén megvételre kínálunk egy hatalmas polgári házat.
Az ingatlan az 1980-as években épült, és az építtető tulajdonos prioritásként kezelte a nagy terek és a sok szoba kialakítását. A ház a Kerekhegy egyik csendes utcájában helyezkedik el, így az örökpanoráma, amely Solymárra néz 100%-ban biztosított. Köszönhetően a délkeleti tájolásnak az ingatlan és az impozáns, hatalmas kert szinte egésznap fényes és benapozott.
A ház külső szigetelése felújításra szorul, de az ingatlan nem ázik, illetve a megkezdett modernizációs műveleteknek hála, a téli időszakban is megfelelően hőszigetelt. A kertben található egy tégla épület, amely szintén felújításra szorul, a villany és a víz azonban be van kötve a melléképületbe, jelenleg tárolóként hasznosított.
A kertben ma már ritkaságnak számító, azonban rendkívül előnyös kút is megtalálható, amely rendszeres karbantartás mellett a jövőben is pozitívum, hiszen a nyári időszakban is természetes vízhez jut a kerti növényzet.
Az ingatlan 5 szobát tartalmaz, amely több funkcióra is hasznosítható. Egyes szobáknak hatalmas belmagassága van, ami abszolút egyedülálló az építészet ezen korszakában. Az egyik szobában megtalálható egy klasszikus régi zongora is, illetve az egyik szoba eredetileg egy műalkotások készítésére alkalmas stúdiónak lett kialakítva. Ennek köszönhetően hatalmas ablakokkal rendelkezik, így rendkívül napos és kellemes hatása van a szobának. Továbbá a házban megtalálható 2 fürdőszoba és egy konyha (nem amerikai konyhás). Az épület különböző helyiségeit a belső, nagy lépcsőről lehet elérni. A szobák és az egyéb helyiségek mellett megtalálható 2 nagyobb tároló is.
A birtokba adás az adásvételtől számítva 90 nap.

English description below:

We offer for sale a huge town house in the most popular part of Solymár. The property was built in the 1950s, and the building owner prioritized the design of large spaces and many rooms. The house is located in a quiet street of Kerekhegy, so the eternal panorama overlooking Solymár is 100% guaranteed. Thanks to the southeast orientation, the property and the impressive, huge garden are bright and well-lit almost all day. The external insulation of the house needs renovation, but the property does not get wet, and thanks to the modernization operations that have begun, it is properly insulated even in the winter. There is a brick building in the garden, which needs renovation, but electricity and water are connected to the annex, currently used as storage. The garden now has a rare but extremely beneficial well, which, with regular maintenance, will also be a positive thing in the future, as the garden vegetation will also have access to natural water in the summer. The property contains 5 rooms, which can be used for several functions. Some rooms have huge ceilings, which is absolutely unique in this era of architecture. In one of the rooms there is also a classic old piano, and one of the rooms was originally designed as a studio suitable for creating works of art. Thanks to this, it has huge windows, so the room has an extremely sunny and pleasant effect. In addition, the house has 2 bathrooms and a kitchen (not an American kitchen). The various rooms of the building can be reached from the internal, large staircase. In addition to the rooms and other rooms, there are also 2 larger storage rooms. Possession is 90 days from the date of purchase.
Szelicsán-Szajáni Miksa

Szelicsán-Szajáni Miksa
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-391- Zeig!

Gesprochene Sprachen:

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien