Flat (brick) For sale Budapest VIII. district - Tisztviselőtelepen új építésű lakás

For sale Budapest VIII. kerület Flat (brick)
68 m2Space 2 Rooms
63 500 000 HUFPrice
279843ID number
Other data

Garden view View

Newly built Condition

Brick Structure

8 m2 Balcony/terrace

Renewable energy Heating

Double comfort Comfort

Own garage space Parking

Floor 3

Exist Elevator

Excellent Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

2020 Year of construction

Southeast Orientation

TISZTVISELŐTELEPI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK 50-130 NM-IG!

3.emelet/310-lakás:

Eladó a Tisztviselőtelepen most épülő, 6 szintes épületben egy 68 nm-es nappali + 2 hálószobás lakás, 6 nm-es erkéllyel, udvari kilátással, nagyon csendes, hangulatos mellékutcában, 63,5M Ft-ért!

Fűtés: hőszivattyús fűtési rendszer. ALLERGIÁSOKNAK MEGOLDÁST NYÚJT!
A hűtés-fűtés melegvíz előállítás egy Mitsubishi “levegő-gáz” rendszerrel történik, ahol az induló 1kW elektromos energiából 4 kW felhasznált energiát tudunk előállítani. Mivel fűtési szezonban ezt a megoldást az állam támogatja, ezért kb. 60%-át kell kifizetnünk 1kW elektromos energiára. Tehát azt jelenti, minthogyha elektromos fűtéshez képest 6-7-szer olcsóbban lehet biztosítani a lakások energia szükségletét.

A levegő kezelése: A levegő befúvása érzékelhetetlen, és a készülék hangja 20 decibeles, ami az emberi fül számára gyakorlatilag nem hallható. A rendszer további nagy előnye, hogy rendelkezik egy olyan elemmel, ami elpusztítja a vírusok, baktériumok és allergén elemek 99%-át 60 perc alatt. Így például az asztmára hajlamos vevők teljesen tünetmentes közegben lakhatnak. A hűtési funkciónál a készülék kezeli a páratartalmat is, így a penészesedéstől nem kell tartani, és elkerülhető az egyéb klímák által kedvezőtlen páratartalomból adódó érzet.

Kényelem: A beltéri egységek olyan holt térben kerülnek elhelyezésre, ahol a lakás berendezését semmilyen szempontból nem zavarják (mindig az ajtó fölött lévő, egyébként semmire sem használható térbe). A nappaliba elhelyezésre kerülő deluxe egység rendelkezik egy olyan intelligens szemmel, amely figyeli a lakásban lévő személyeket, és annak kombinálása alapján nyitja meg a különféle terelő elemeket. Ezzel együtt is biztosítja, hogy a helyiségben homogén hőmérséklet van mindenütt.

Közlekedés, elhelyezkedés:
100 méterre található a Népliget, Budapest legnagyobb közparkja, melynek sport-, és rekreációs célú megújulásáról -”Fradiváros” néven - már született kormányzati döntés. A tervek szerint, a meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben.
Rendkívül csendes, barátságos környék, parkokkal, játszóterekkel.
Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétatávon belül. A Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található.
A 3-as metró és a távolsági buszok „Népliget” megállója néhány perc gyaloglásra található, vagy egy megálló a villamossal. Az 1-es villamos és a 99-es busz megállója egy sarokra található az épülettől, éppen olyan távol, hogy forgalmuk nem zavaró.

Fizetési konstrukció:
20 % adás-vételkor,
80% beköltözéskor, így ráér eladni régebbi ingatlanát később!

DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK: CSOK, CSOK HITEL, BABAVÁRÓ HITEL, PIACI HITELEK!

Call me back

Similar properties

Csipor Hugó

Csipor Hugó
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-605-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - MAXIMUM ingatlaniroda
+36 70 602 3509