Flat (brick) For sale Budapest XIII. district - Hegedűs Gyula utca

For sale Budapest XIII. kerület Flat (brick)
123 m2Space 3 Rooms
99 750 000 HUFPrice
279835ID number
Other data

Street View

In fair condition Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 2

Exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1920 Year of construction

Common cost 33 000 HUF

Southwest Orientation

A XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Szent István körúthoz közel, a Hegedűs Gyula utca elején eladó egy 123 négyzetméteres, 2. emeleti, jelenleg 3 nagy szobás, TÖBB LAKÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, 2 bejárattal rendelkező, klasszikus nagypolgári, gáz cirkó fűtésű, összkomfortos tégla lakás.

Az ingatlan 2006-ban műszaki és esztétikai felújításon is átesett, a vezetékek cseréje megtörtént, a gáz cirkó fűtés mellett 2 bélelt kémény is található a lakásban. A közös költség 33 ezer forint, mely magában foglalja a hideg víz használati díjat, a felújítási alappal együtt a szemét elszállítása és a közös helyiségek takarítása mellett. Ezen felül a közművek fogyasztásának elszámolása egyedi mérőórák szerint történik.

A liftes társasház anyagi helyzete rendezett, a közel jövőben terveznek több korszerűsítést is például: a Udvarzöldítési pályázat keretén belül meg fog újulni a társasház belső tere. A lakóközösség kulturált. A közös udvaron kerékpár tárolási lehetőség is rendelkezésre áll, ezenfelül tárolási szempontból lehetőség van még a kialakult szokásjog alapján egy 6 négyzetméteres zárható pince használatára is.

A környék infrastruktúrája kiváló, könnyen elérhető több fő tömegközlekedési vonal is, mint például a 9-es busz és a 4-es 6-os villamos, illetve rövid sétával az M3-as metró is.

Az ingatlan tehermentes, rugalmasan megtekinthető, rövid határidővel birtokba vehető.

Az ár irányár!

Várom hívását, akár hétvégén is!
N.Sz.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollegáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is!

Call me back

Similar properties

Nádaski Szabina

Nádaski Szabina
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-617-show!

Other listings

Real Estate Agency
Harmónia
+36 1 797 3055