Family House For sale Budapest XXII. district - Budatétény

For sale Budapest XXII. kerület Family House
241 m2Space 4 + 2 Rooms
124 900 000 HUFPrice
294516ID number
Other data

1012 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

5 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1985 Year of construction

South Orientation

Budatétényben eladó egy, 1012 m2-es telken fekvő teljesen alápincézett, garázsos, kétszintes 241 m2-es, két generációnak is alkalmas családi ház, gyönyörűen kiépített, parkosított kerttel.

A dupla komfortos, légkondicionált ház alsó szintjén egy nappali és egy nagy szoba található mely igény esetén egybenyitható, valamint egy tágas konyha-étkező, tároló, és egy fürdőszoba WC-vel.

Az emeleten két hálószoba, melyek közül az egyik erkélyes, egy vendégszoba, gardrób és fürdőszoba WC-vel.

A belső lépcsőn megközelíthető alagsorban található egy nagy méretű garázs, mely átalakítás esetén 2 kocsinak is helyet tud adni.

Emellett van egy 42 m2-es, 3 helyiséges tároló melynek egyikében található a kondenzációs kazán. Az alagsor a garázson, a belső lépcsőn és egy kertkapcsolatos lépcsőn is megközelíthető.

A több mint 1000 m2-es öntözőrendszerrel ellátott örökzöld növényekkel parkosított kertben grillezésre, bográcsozásra alkalmas hely van kialakítva.

A ház telken belül körbejárható. Elektromos garázs és kertkapuval van felszerelve. A garázson kívül az udvaron a ház mellett további 3 gépjármű parkolására van lehetőség.

A fejlett infrastruktúrának köszönhetően minden megtalálható a környéken: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpont.

A telken további beépítésre van lehetőség 40m2-ig.

Adottságai miatt a ház vállalkozás céljára is alkalmas.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Call me back

Similar properties

Kovács Dénes

Kovács Dénes
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-202-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Sasad
+36-30-834-4623