Family House For sale Érd - Facélia utca

For sale Érd Family House
154 m2Space 2 Rooms
79 900 000 HUFPrice
294413ID number
Other data

1482 m2 Building lot

Garden view View

Novel Condition

Brick Structure

12 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2018 Year of construction

Northeast Orientation

Eladó Érden egy újonnan, teljes körűen felújított, 154 m2-es (teljes alapterület a földszinten 110 m2, tetőtérben 87 m2) földszint, plusz tetőteres, önálló családi ház, 1482 m2-es telken.
Az előszobából egyből a világos (71 m2-es) nappalis konyhába érkezünk, mely egyedi konyhabútort, beépített, gépesített ( mosogatógép, hűtő és fagyasztó, sütő, mikró, kerámia főzőlapot ) tartalmaz.
A fürdőszoba mérete (15,5 m2) és kialakítása, süllyesztett kétszemélyes sarokkád, beépített vízesés csapokkal, üvegfallal elválasztott zuhanyzó szintén vízesés csappal, épített paddal, egyedileg gyártott mosdópult, aranyszínű üveg kézmosó tálakkal, kétszemélyes infra szaunával.
A fürdőszobából a gardróbba vezető folyosón kialakításra került egy kis mosókonyha rész, a hatalmas gardrób (16,5 m2).
A privát hátsó kertben került kialakításra a terasz, ahol található egy magas felszereltségű, teljesen új 6 személyes jakuzzi is, mely lehetővé teszi az egész család gondtalan kikapcsolódását.
Az emeleten találunk egy második, kisebb méretű zuhanyzós fürdőszobát, egy hatalmas 44 m2-es hálószobát beépített bútorokkal, egy 30 m2-es hálószobát, melynek padlója az új tulajdonos kívánságai alapján kerülhet elkészítésre, a második szoba kettéválasztásának lehetősége már előkészítve, de akár a nagy hálószobát is ketté választhatjuk – így a jelenlegi 2 helyett akár 4 kényelmes méretű hálószoba kialakítására is van mód.
A bejutás egy hosszú, átlagosan 2,8-3 méteres bejárón keresztül biztosított, ezáltal a ház maga rejtve marad a kíváncsiskodó szemek elől – az utcáról csak egy kapu látható.

A felújítás során az összes belső fal, villany, gáz- és vízvezeték, nyílászáró cserére került. A ház nagyobb része 30-as ytongból, kisebb része kisméretű téglából épült, kívülről 20 cm-es grafitos hungarocell hőszigetelést kapott a ház.. A fűtését egy ipari kondenzációs gázkazán (Remeha Tzerra) biztosítja, 120 literes meleg vizes tárolóval és szivattyúval, mely az azonnali meleg víz ellátásért felel. A lenti fürdőszoba és gardrób padlófűtéssel rendelkezik, míg a ház többi részén a fűtést radiátorok biztosítják. A ház áramellátását a maximumra bővített (3x 32 W, ezen felül az éjszakai áram előkészítve 3x16 W-ra) villanyhálózat biztosítja. A nappaliban lévő fafűtéses látványkandallónak külön, bélelt kémény lett készítve.

A ház maga 95%-os készültségben van jelenleg, a következő munkák vannak még vissza: kapu, bejáró és első kert rendezése, igény szerint térkövezése, lépcsőkorlát elkészítése, apróbb javítások a falakon (villanyszerelési kötődobozok elrejtése), egy darab beltéri ajtó berakása, hálószoba burkolása, második hálószoba padlójának burkolása. Megbeszélés alapján a ház 100%-os készültségben is megvásárolható, az új tulajdonos igényei alapján befejezve.
Amennyiben hitelre lenne szüksége, Bankfüggetlen Hitelcentrumunk kötelezettségmentesen áll rendelkezésére.

Amennyiben bármilyen kérdése, kérése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy jogi segítségre lenne szüksége, illetve időpont egyeztetés végett hívjon bizalommal!

Call me back

Similar properties

Poós Marianna

Poós Marianna
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-197-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Gellért Ingatlan
+36 20 296 2320