Lakás (téglaépítésű) Eladó Alsóörs - ASSO típusú lakások

Eladó Alsóörs Lakás (téglaépítésű)
37 m2Alapterület 1 Szoba
44 208 000 FtÁr
Loading... Loading
222185Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Blokkos szerkezet Szerkezet

21 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Luxus Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2018 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Alsóörsön egy ultramodern, minden luxusigényt kielégítő projekt indul. Hatalmas terekkel, lenyűgöző balatoni panorámával és varázslatos építészeti bravúrokkal többféle épületben választható-alakítható lakások a nyugalom öblében.
Széles körű, minőségi szolgáltatásokkal, az igényesség teljes kínálatával: Yacht klub, Borklub és Bortrezor, Wellness központ, parkolók és tárolók szolgálják a kényelmet és nyugodt életérzést.
Műszakilag is követi a trendeket, azaz van elektromos autótöltési lehetőség, okos lakás működtetéséhez az előkészítés és korszerű hűtő-fűtő rendszer és több apró részlet, ami növeli a minőséget.

11 ÉPÜLETBEN, ÉPÜLETENKÉNT FÖLDSZINT, EMELET ÉS TETŐKERT KIALAKÍTÁSSAL ÖSSZESEN 32 DB ASSO LAKÁS.

Ebben a két- vagy háromszintes, tetőteraszos fiatalosan modern és dinamikus formavilágú épületben ajánlok akár egyedileg is alakítható. Választható, igény szerint szintenkénti elkülönített bejárattal vagy két szintes belső lépcsőházas villaként. A tetőterasz a lakások együttes használatában illetve a felső lakás kizárólagos használatában is megvásárolható.
Hat lakás három szinten, valamint öt lakás két szinten található az épületben, jellemzően szintenként egy lakás elhelyezésével. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolatosak, így az élménytóra közvetlen kijárást biztosít.
A többségében egyenként 70 m2 feletti alapterületű lakások több terasszal, több hálószobával rendelkeznek, tervezetten amerikai konyhával, de igény szerint egyedileg alakíthatóak.
Igény szerint 35-85-140 m2 alapterületű lakások foglalhatók. Az első emeleten két-két garzonlakás kerül kialakításra.
További kérdés esetén hívjon!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Győri Gabriella

Győri Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-857-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Gyöngy Home
+36 30 351 2686