Telek Eladó Biatorbágy - Pecatónál

Eladó Biatorbágy Telek
724 m2Alapterület 1 Szoba
5 990 000 FtÁr
231259Azonosító
További adatok

724 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Fa Szerkezet

35 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Egyéb Komfort

Saját beálló Parkolás

Gyenge Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Keleti Tájolás

KIKAPCSOLÓDÁS, FELTÖLTŐDÉS, AKCIÓS ÁRON a PECATÓNÁL!

Biatorbágy üdülőövezeti részén, Sóskút felé a Peca tónál, 15%-ban beépíthető szépen gondozott 724 nm-es telek, rajta összesen 25 nm lakótérrel rendelkező, hangulatos kis faszerkezetű nyaralóval, MOST CSAK 5,99 Millió Ft-ért eladó!

A Budapesttől mindössze 20 percre, könnyen megközelíthető igazi kikapcsolódást és feltöltődést nyújtó területen található 16 m utcafronttal és részben panorámával rendelkező telek, keleti irányban enyhén lejtős. Fúrt kútjából használatra kiválóan alkalmas víz nyerhető egy elektromos szivattyú segítségével. A fa szerkezetű épület mellett kiépített zuhanyozó és WC biztosítja a komfortot. Környezetében egyre több az állandó tartózkodásra megépített ingatlan.
Horgászatot kedvelőknek kiemelten ajánlom, itt jó sporttársakra lelhet, a kikapcsolódás és a családias hangulat garantált. Jó szomszédság, kedves, barátságos állandó lakók a környék utcáiban.
Ajánlom mindazoknak, akik a város zajától elvonulva, de mégis mindenhez közel szeretnének kikapcsolódni, vagy akár állandó lakhatásra berendezkedni. Tömegközlekedés a Sóskúti úton 10 perc alatt elérhető.
A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010