Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest II. kerület - Margit utca

23 m2Alapterület 1 Szoba
44 900 000 FtÁr
364676Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1955 Építés éve

Közös költség 9 000 Ft

Déli Tájolás

Szerelem első látásra!

Belbuda csendes utcájában eladó ez a 23m2-s gyöngyszem. A lakás egy 1 emeletes ház földszintjén található, napos, világos, felújított, gázkonvektoros, alacsony rezsijű, rövid határidővel költözhető, barátságos kuckó.

A Margit híd Budai hídfőjétől alig 150 méterre található otthon, igazi ritkaságnak számít. Nem egy eldugott, szinte alagsori, sötét kis lakás, hanem egy frekventált környék, patinás épületének földszintjének egyik legizgalmasabban felújított otthona.
A belső terek és a konyha most készült el, míg a nyílászárók és a fürdőszoba néhány éve kapta jelenlegi külalakját. A lakás egy térből áll, mégis a színek remek kombinációja és néhány apró ötlet szeparálttá teszi a tereket. A szoba nagy ablaka a hangulatos belsőudvarra néz. Bőven enged be napfényt délnyugati fekvésének köszönhetően és azért is, mert szemben nincs épület. A fehér, mégis melegárnyalattal kevert színű falfelület, eszményi légkört ad a bentlakóknak. Jó érzés belépni.
A konyha ideális méretű és minden gépészet a pult alatt található, mosó-, mosogatógép, sütő.

Kinek ajánlom? Mindenképpen első otthonnak, azon keresők részére, akik Buda pezsgő életének részese akar lenni, de nincs ellenére, hogy 150 méter sétáért cserébe egy nyugodt környezetbe hajtsa álomra a fejét. A patinás környék, a zöldellő környezet, ezt mind-mind biztosítja. Egy biztos! Bárki is legyen az új tulajdonos, annak garantáltan jó helyre kerül a pénze.
Gombár Renáta

Gombár Renáta

Hívjon bizalommal

+36-70-603-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Marina Ingatlan
+36-70-620-2627

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok