Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest V. kerület - Bástya utca

88 m2Alapterület 2 + 2 Szoba
134 900 000 FtÁr
345310Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1930 Építés éve

Közös költség 30 000 Ft

Déli Tájolás

A Belváros egyik legértékesebb részén, közel a Dunához, Váci utcához, mégis tökéletesen csendes parkos helyen, stílusosan kialakított, 2+2 szobás lakás eladó.
Az 5 emeletes, liftes, bauhaus épület, zárt folyosós, csendes, tiszta épület, kulturált szomszédokkal.
A 88 nm alapterületű ingatlant teljesen átalakították és egy igazán élhető, modern otthonná varázsolták, ahol mindennek kényelmesen megvan a helye. A nappali egy parkos, tágas területre néz, nincs közvetlen szemközti ház, így teljesen zavartalan és világos. A nagyobbik hálószoba saját fürdőszobával is rendelkezik, valamint további két szoba is kialakításra került, melynek funkcióját jövőbeni tulajdonosa döntheti el, lehet háló, dolgozó vagy gardrób.
A konyha gépesített és bútorozott, mellette kapott helyet a fürdőszoba, az előszobából nyílik még egy wc és tárolóhelyiség is. Mindenhol visszaköszön az márványminta és a diszkrét arany, ami igazán elegánssá teszi az összhatást. A lakás részben bútorozott. A tulajdonos szívesen segít a további berendezésben vagy igény esetén a félszobák összenyitásának munkáját is gyorsan tudja produkálni.
Az 5. kerület általában, de az igazi belvárosi rész örök érték, így ez nem csak egy "lakás", hanem időtálló befektetés is.
Harján Éva

Harján Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - City Center
+36-30-694-0369

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok