Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Tisztviselőtelepen új építésű lakás

Eladó Budapest VIII. kerület Lakás (téglaépítésű)
57 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
53 860 000 FtÁr
Loading... Loading
279825Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

11 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját teremgarázshely Parkolás

Emelet Földszint

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2020 Építés éve

Délkeleti Tájolás

TISZTVISELŐTELEPI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK 50-130 NM-IG!

FSZ/saját kertrészes 001-lakás:

Eladó a Tisztviselőtelepen most épülő, 6 szintes épületben egy 57 nm-es nappali + 2 hálószobás lakás, 10,42 nm-es erkéllyel, 22,33 nm-es saját kerttel, udvari kilátással, nagyon csendes, hangulatos mellékutcában, 53,86 M Ft-ért!

Fűtés: hőszivattyús fűtési rendszer. ALLERGIÁSOKNAK MEGOLDÁST NYÚJT!
A hűtés-fűtés melegvíz előállítás egy Mitsubishi “levegő-gáz” rendszerrel történik, ahol az induló 1kW elektromos energiából 4 kW felhasznált energiát tudunk előállítani. Mivel fűtési szezonban ezt a megoldást az állam támogatja, ezért kb. 60%-át kell kifizetnünk 1kW elektromos energiára. Tehát azt jelenti, minthogyha elektromos fűtéshez képest 6-7-szer olcsóbban lehet biztosítani a lakások energia szükségletét.

A levegő kezelése: A levegő befúvása érzékelhetetlen, és a készülék hangja 20 decibeles, ami az emberi fül számára gyakorlatilag nem hallható. A rendszer további nagy előnye, hogy rendelkezik egy olyan elemmel, ami elpusztítja a vírusok, baktériumok és allergén elemek 99%-át 60 perc alatt. Így például az asztmára hajlamos vevők teljesen tünetmentes közegben lakhatnak. A hűtési funkciónál a készülék kezeli a páratartalmat is, így a penészesedéstől nem kell tartani, és elkerülhető az egyéb klímák által kedvezőtlen páratartalomból adódó érzet.

Kényelem: A beltéri egységek olyan holt térben kerülnek elhelyezésre, ahol a lakás berendezését semmilyen szempontból nem zavarják (mindig az ajtó fölött lévő, egyébként semmire sem használható térbe). A nappaliba elhelyezésre kerülő deluxe egység rendelkezik egy olyan intelligens szemmel, amely figyeli a lakásban lévő személyeket, és annak kombinálása alapján nyitja meg a különféle terelő elemeket. Ezzel együtt is biztosítja, hogy a helyiségben homogén hőmérséklet van mindenütt.

Közlekedés, elhelyezkedés:
100 méterre található a Népliget, Budapest legnagyobb közparkja, melynek sport-, és rekreációs célú megújulásáról -”Fradiváros” néven - már született kormányzati döntés. A tervek szerint, a meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben.
Rendkívül csendes, barátságos környék, parkokkal, játszóterekkel.
Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétatávon belül. A Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található.
A 3-as metró és a távolsági buszok „Népliget” megállója néhány perc gyaloglásra található, vagy egy megálló a villamossal. Az 1-es villamos és a 99-es busz megállója egy sarokra található az épülettől, éppen olyan távol, hogy forgalmuk nem zavaró.

Fizetési konstrukció:
20 % adás-vételkor,
80% beköltözéskor, így ráér eladni régebbi ingatlanát később!

DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK: CSOK, CSOK HITEL, BABAVÁRÓ HITEL, PIACI HITELEK!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Csipor Hugó

Csipor Hugó

Hívjon bizalommal

+36-30-605-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - MAXIMUM ingatlaniroda
+36 70 602 3509