Családi ház Eladó Budapest XVI. kerület - Kiváló közlekedés mellett

233 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
200 000 000 FtÁr
304316Azonosító
További adatok

752 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

19 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Délnyugati Tájolás

GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ !!!

Megvételre kínálok Budapest XVI. kerületben, 752 nm telken, délnyugati fekvésű, nettó 233 nm, bruttó 265 nm, rendkívül világos, gyönyörűen felújított családi házat.

Az ingatlan 2000-ben épült 38-as porotherm téglából, mely 2020-ban teljes körűen felújítottak. A felújítás keretében lecserélésre került a tető héjazat(zsindely), az összes nyílászáró ( új műanyag thermo, elektromos redőnnyel), összes gépészet (víz, fűtés, villany, klímatechnika), hideg, illetve meleg burkolatok.
Felújítás során különleges fénytechnikai megoldások kerültek be a házba, kiépítették az okos otthonhoz kellő csővezetékeket, bekerült a házimozi vezeték rendszere, illetve központi klímaberendezés, az alsó szinten pedig a szauna beépítéséhez szükséges 400V is. Autóval távirányításos nagykapun, a két állásos garázsba pedig elektromos garázskapun keresztül juthatunk be. Környezete udvara rendezett, szomszédok barátságosak kedvesek.

Az ingatlan PER illetve TEHER MENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Infrastruktúrája kiváló, pár percre található buszmegálló, (131,175) Autóval pedig percek alatt elérhető a belváros, M3-as autópálya és az M0-as autóút is Közelben található, óvoda, kínai két tannyelvű iskola, több kisebb bolt és nagyobb bevásárlóközpont is.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Varga István

Varga István

Hívjon bizalommal

+36-20-777-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok