Családi ház Eladó Budapest XVII. kerület - Tágas családi ház, szuper könyéken!

148 m2Alapterület 6 + 1 Szoba
84 900 000 FtÁr
325749Azonosító
További adatok

350 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

46 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2002 Építés éve

Déli Tájolás

Budapest 17. kerületében, Rákoscsaba-Újtelepen kínálunk eladásra egy önálló családi házat.

Kiváló választás azok számára, akik csendes, kertvárosi környezetre vágynak, mégsem szeretnék elhagyni a fővárost!
Autóval pár perc alatt elérhetjük az M0-ás autópályát, de ha inkább a tömegközlekedést választjuk, akkor is számos opciónk van, több busz járat is megáll a közelben, a vonat pedig a Keleti pályaudvarra érkezik be.
5 perc alatt eljuthatunk Budapest legnagyobb állóvízéhez, a Naplás-tóhoz, mely természetvédelmi terület. Kényelmes pihenő padok, bogácsozó helyek és stégek teszik még hangulatosabbá a tavat, melyet körbe sétálhatunk vagy biciklizhetünk.

A ház 2002-ben épült, nettó 148 nm-es, mely két szinten oszlik el. Az előszoba folyosójáról megközelíthetjük a lenti lakrészt, mely egy hálaszoba, külön wc és egy nagy fürdőszoba sarokkáddal. Szintén az előszobából jutunk el az étkezőbe és a konyhába, melyet csak egy boltíves átjáró választ el. Egy másik boltíves átjárón keresztül jutunk el a tágas és fényes nappaliba, ennek köszönhetően nagyon nyitott az egész földszint. Innen nyílik a 21 nm-es fedett terasz, ahonnan már csak egy lépés a kert. Az emeleten található egy második nappali, ahonnan a hálószobák nyílnak. Összesen 4 hálószoba van fent, mindegyikhez tartozik egy kijárat az erkélyhez. Zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, és egy külön wc kapott még helyet az emeleten.

Remek otthon lehet nagy családoknak, vagy nagy családot tervezőknek, de egy kis munkával könnyedén két generációssá is alakítható az épület, külön bejáratokkal.

Bármilyen kérdése van, keressen bizalommal!
Halász Dóra

Halász Dóra

Hívjon bizalommal

+36-30-394-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - GARDEN CITY
+36-977-8080

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok