Családi ház Eladó Szarvas - Jókai Mór utca

Eladó Szarvas Családi ház
116 m2Alapterület 3 Szoba
15 000 000 FtÁr
Loading... Loading
249983Azonosító
További adatok

1251 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1960 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Eladásra kínálunk egy városközpontban elhelyezkedő, akár két generációnak is megfelelő, összkomfortos családi házat.

Az utcafronton elhelyezkedő főépület, a tulajdonosok remek elgondolása alapján, egy kellemes előszobában, hatalmas ablakokkal fogadja az érkezőket. Szobái egymásba nyílnak, a konyha, a kisszoba és az utcai kilátással rendelkező nagyszoba, ami a délies fekvésének köszönhetően szinte mindig világos és barátságos. Kamrája és fürdőszobája a konyhából nyílik.
Az előtér, konyha, fürdőszoba és kamra egy korábban hozzáépített része a háznak, vegyes falazattal rendelkezik. Az épület eredeti vályog falazatú folytatása még egy szobából és egy kis előtérből áll, melyben a padlásfeljáró kapott helyet külön nyíló ajtóval a teraszról. Saját garázsa van, ez az ingatlanhoz épült.

Az 1251 nm-es telken még található egy tároló, illetve egy, az 1990-es évek elején épült lakóház, mely 61 nm-vel, felnőtt gyermekeknek, idős szülőknek is nagyszerű lehetőség, hogy a családja mellett lehessen. Mindkét ingatlant a korábbi felújítások alkalmával leszigetelték. Ez a kis ház is egy szintén világos, ablakos előtérrel hívogatja be a vendégeit, innen rögtön egy nagy 3 szárnyas ablak adja a fényt az első szobába. Az előtérből az étkezőbe, majd a fürdőszobába, konyhába - itt szintén található egy pici kamra - , illetve a második szobába léphetünk. Kívülről ehez az épülethez is tartozik egy tároló helyiség, amiből a padlásra jutunk. Ennek az épületnek a padlástere, akár alkalmas lehet a beépítésre is.

Az udvart árnyékot adó fák, szőlő és dísznövények teszik hangulatossá. A hátsó udvar részén a gyerekek is nagyokat játszhatnak.
Mindenhez közel, iskola, óvoda, boltok, rendelők, buszmegálló, éttermek! Nagyszerű áron várja leendő tulajdonosait ez a családi ház! Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bizalommal. Hiteligénylés esetén is kedvező feltételekkel állunk rendelkezésére!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Kapusi Arnold

Kapusi Arnold

Hívjon bizalommal

+36-70-311-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Szarvas
+36 20 375 3212