Vendéglátás Eladó Székesfehérvár - Belváros közelében

186 m2Alapterület 0 Szoba
86 900 000 FtÁr
335430Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

2007 Építés éve

Ip-000480. Belváros közelében, a Horvát István utca és a frissen felújított Prohászka út sarkán, forgalmas és jól látható helyen 186m2 alapterületű utcafronti üzlethelyiség / vendéglátó egység eladó!

Az üzlethelyiség a városközpont közelében, frekventált és forgalmas helyen található. Kiváló láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik, az ingatlan előtt az átmenő autós és gyalogos forgalom egyaránt jelentős. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen, akadálymentesen megközelíthető. Parkolás az épület mögött könnyedén megoldható.
Az épület előtt 50m2 terasz kialakításra is van lehetőség, mely további ültetést, és reklámlehetőséget biztosít.

Elosztását tekintve egy tágas, egylégterű helyiségből, egy kisebb helyiségből, női-férfi mosdóból, illetve a konyhából és az ahhoz kapcsolódó kiszolgálóhelyiségekből áll. Az üzlet az utcafrontról és hátulról is megközelíthető.
A 186m2 hasznos alapterületen felül az üzlethez tartozik további kettő, összesen ~60m2 pince is.
A melegvizet és a helyiségek fűtését egy korszerű kondenzációs gázkazán biztosítja hőlégbefúvós és radiátoros hőleadással. Minden közmű önállóan mérhető. Az ingatlan az eladó 1/1-es tulajdonában van, tehermentes és azonnal költözhető.

Az üzlet utoljára étteremként funkcionált, így vendéglátóhelyet keresőknek kifejezetten ideálisabb, ugyanakkor kiválóan alkalmas lehet szinte bármilyen jellegű kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységre mely városközponti elhelyezkedést, jó megközelíthetőséget, illetve láthatóságot igényel.
Sokrétű hasznosításából és bérbe adhatóságából fakadóan befektetőknek kimondottan ajánlott!

Eladási irányár: 86,9 M Ft (nem áfás)
Az ingatlan kiadó is, bérleti díj: 440e Ft/hó +rezsi +kaució



Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Märcz Ágnes

Märcz Ágnes

Hívjon bizalommal

+36-20-960-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft
+36 22 503 000

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok