Családi ház Eladó Sződliget - Sződliget kertváros

Eladó Sződliget Családi ház
492 m2Alapterület 6 Szoba
88 500 000 FtÁr
Loading... Loading
265462Azonosító
További adatok

839 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2015 Építés éve

Délkeleti Tájolás

KIVÉTELES LEHETŐSÉG – Kézműves vagy élelmiszer ipari tevékenység folytatására!

Vásároljon komplett, vadonatúj telephelyet PÁLYÁZATI lehetőség felhasználásával!

Az ingatlan Sződliget belterületén található. A cukrászipari, élelmiszer ipari termékek gyártására kialakított üzemépületben még soha nem folyt termelés, ezért gyakorlatilag új beruházást valósíthat meg itt, amit a HCCP figyelembevételével alakítottak ki.

A HÉSZ szerint ebben a Kertvárosias övezetben "a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari építmény" helyezhető el.

A telephely teherautóval aszfaltos úton megközelíthető, az udvarba beállási lehetőség van, akár kamionozható is a telephely.

TOVÁBBI LEHETŐSÉG - a telephellyel szomszédos telek megvásárlása esetén a telek KÉT UTCÁRÓL is megközelíthető! (Ennek árát a jelen hirdetés nem tartalmazza)

A Főépület 380 nm, mely teljeskörűen fel lett újítva
A melléképület (iroda-porta-raktár funkcióval hasznosítható) 92 nm
Valamint egy 20 nm-es pince is tartozik a telephelyhez!

Az épület fűtését gázkazán biztosítja, teljesen új központi fűtési rendszeren keresztül. A hűtésről (hűtő-fűtő) klíma berendezések gondoskodnak.

A telephely áramellátása 3x 25 Amper – ipari áram. Az épület felújítása, átalakítása során, az elektromos hálózatot is lecserélték, újra építették.

A korszerű infrastruktúra része a számítástechnikai hálózat, valamint az ajtókba előszerelt beléptető rendszer (a vezérlő egységet igény szerint beszerzése az új tulajdonosra vár).

A telephely összközműves, de ezen felül 2 darab fúrt kút is rendelkezésre áll, melyek a pincében helyet kapott hidroforon keresztül biztosítják az öntözéshez szükséges vizet, ugyanakkor, ha a tevékenységhez nagyobb mennyiségű, nem tisztított vízre is szükség van, akkor arra a célra is kiválóan használható.

Fontos szempont lehet egy ipari felhasználás esetén, hogy a korszerű csúszásgátlós műgyanta padlózat targoncával is járható szilárdsággal rendelkezik.

A település megfelelő infrastruktúrával, rugalmas város vezetéssel, jó munkaerő ellátottsággal bír.

A közlekedés kiváló, mind a közúti, mind vasúti tömegközlekedés pár percen belül elérhető.

A telephely az M2-es Sződligeti csomópontjától sincs messze, amin keresztül Budapest és az agglomeráció áruterítés szempontjából könnyen elérhető.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által szervezett kedvező kamatozású hitellel, és/vagy pályázati lehetőség bonyolításával is tudjuk támogatni!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Borsós Attila

Borsós Attila

Hívjon bizalommal

+36 30 984 mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 30 720 6622