Nyaraló Eladó Vácrátót - Irány utca

Eladó Vácrátót Nyaraló
48 m2Alapterület 2 Szoba
12 900 000 FtÁr
300683Azonosító
További adatok

1096 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Bűbájos és hangulatos hétvégi ház ELADÓ - Két település határán közel az őrbottyáni horgász tóhoz !

Két oldalról erdő határolja ezt a szép, Vácrátót Őrbottyán felé eső részén található 1096 nm-es, fákkal gazdagon benőtt zártkerti saroktelket.

A teleken hétvégi ház/nyaraló céljára épített 48 nm-es komfortos (nappali, konyha, fürdőszoba, hálószoba) alpesi ház áll, mely a nyaralási, vagy horgász célú hasznosítás esetén az ottalvásra is kényelmes helyet biztosít.

Amennyiben családi ház építésében gondolkodik, úgy felvonulási épületként is jól hasznosítható ez az építmény.

A telken 300 nm-es alapterületű házat építhet, mely a csendes környezetnek köszönhetően kellemes lakóhelye lehet családjának. A telek HÉSZ szerinti besorolása Lf-1, falusias lakóövezet. 30%-os beépíthetőséggel.

A teleken belül minden közmű rendelkezésre ál, de a jelenlegi kis ház még nem lett rákötve a csatorna hálózatra.
A gáz a tulajdonos döntése alapján jelenleg ki van kapcsolva, bár eredetileg a ház gázkonvektoros fűtés mellett téli lakhatásra is alkalmas.

A telek a közútról egy rövid bekötő úton át közelíthető meg.

Vácrátót az elmúlt időszakban sokat fordított a gyermek intézmények fejlesztésére, felújított óvoda, és teljes funkcionalitással rendelkező általános iskola áll rendelkezésre a településen az egyre bővülő és fiatalodó lakosság számára.

Vác, és Veresegyház közelsége mind vásárlási, mind egészségügyi szolgáltatás tekintetében jól kiszolgálja a település lakóit.

Az M2-es autóút pár perc alatt elérhető, ezen keresztül pedig a főváros is. Az elővárosi forgalomba bevont vasúti közlekedés is jó alternatíva a főváros gyors megközelítésére.

Az ingatlan fejlesztési célú hasznosítása esetén irodánk díjmentes szolgáltatása keretében bankfüggetlen építési hitel, és biztosítófüggetlen biztosítás közvetítésében is rendelkezésére tud állni, ügyvéd partnereink pedig az adásvétel lebonyolításában lesznek segítségére.

Az ingatlan jelenleg zártkerti besorolásban van, a belterületbe sorolást már Önnek kell kérvényeznie, amire a településrendezési terv lehetőséget biztosít, így egy új lakóház építésének nem lesz semmilyen akadálya.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Borsós Attila

Borsós Attila

Hívjon bizalommal

+36-30-984-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 70 520 2966