Ikerház Eladó Veresegyház - Revetek

117 m2Alapterület 4 Szoba
89 900 000 FtÁr
350739Azonosító
További adatok

450 m2 Telek

Udvari Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

25 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2023 Építés éve

TÉGLA VAGY KÖNNYŰ SZERKEZET? MOST MÉG ELDÖNTHETI!

Megvételre kínálok Veresegyházon 940 nm-es telken, kettő, egyenként 117 nm-es, 4 szobás, ikerház felet. A telek egyenlő arányban lesz megosztva a két lakás között, illetve az építkezés befejeztével a társasházi alapító okirat is el lesz készítve.

A KÉT LAKÁS TELJESEN SZEPARÁLT, BEJÁRATUK KÜLÖN UTCÁRA NYÍLIK ÉS ÖSSZEÉPÍTVE SEM LESZNEK!

Az épületek egyszintesek, az utca felé a szülői háló kerül, majd az épületek közepén a közösségi helyek míg az udvar felé a gyerekszobák kapnak helyet. A lakáshoz tartozó gépjárművek elhelyezésére az előkertben lesz lehetőség fedett beálló alatt.

Fűtését hőszivattyú fogja biztosítani, a nyílászárók műanyagok lesznek,a kulcsrakész állapot tartalmazza a térkővel burkolt járdát és kocsibeállót, illetve a zsalukő lábazatú kerítést

AZ INGATLANOK EMELT SZINTŰ SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓAK 64,9 MILLIÓ FORINTÉRT!

Veresegyházon több óvoda és iskola is van, illetve a Misszió Egészségügyi Központ, amely 1999 óta várja szakorvosi ellátásaival a betegeket.

A környék bővelkedik kirándulóhelyekben, a legnépszerűbb mind közül a Veresegyházi Medveotthon, amely egész évben nyitva tartja kapuit a látogatók előtt.

A térség két fontos útvonala, a Budapesttől Fóton át egészen Galgamácsáig húzódó 2102-es, illetve a Vác térségét Gödöllővel összekötő 2104-es utak, ezek révén a környék minden fontosabb települése felől könnyen elérhető, hazai vasútvonalak közül a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal érinti, illetve helyi és helyközi buszjáratok( Budapest, Gödöllő, Galgamácsa, Püspökhatvan) is vannak.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.Z.E.
Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Hívjon bizalommal

+36-20-777-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok