GDN Ingatlanhálózat - Ingatlan Budafok

Cím: 1222 Budapest, Gádor utca 142.

Telefon: +36 30 680 5325
E-mail: ingatlanbudafok@gdn-ingatlan.hu
GDN Ingatlanhálózat - Ingatlan Budafok
id. Nyegrutz Tibor
id. Nyegrutz Tibor
Ügyvezető/Tulajdonos
ifj. Nyegrutz Tibor
ifj. Nyegrutz Tibor
Kiemelt értékesítő
Ingatlanok »
Nyegrutz Tamás
Nyegrutz Tamás
Kiemelt értékesítő
Ingatlanok »
Horváth Mária
Horváth Mária
Referens
Ingatlanok »
Schneider Tamás
Schneider Tamás
Referens
Varga Ákos
Varga Ákos
Referens
Ingatlanok »
Lovász Barbara
Lovász Barbara
Asszisztens
Takács Bernadett
Takács Bernadett
Asszisztens

Tevékenységünket 1994-ben kezdtük el, így a Budapest XXII. kerületben, Budafokon a legrégebben működő ingatlanközvetítő és ingatlanforgalmazó címet érdemeltük ki. Az eltelt hosszú évek folyamán nagy tapasztalatra tettünk szert, ez idő alatt a mi ingatlanközvetítésünknek köszönhetően számtalan új, újszerű és használt ingatlan: lakás, családi ház, telek, ipari ingatlan, iroda, raktár, üzlet és egyéb eladó és kiadó ingatlan talált gazdára. Ez idő alatt sok ügyféllel kerültünk kapcsolatba, sokukról már elmondhatjuk, hogy visszatérő kedves ügyfél.

Portfóliónkban szerepelnek: új, újszerű és használt társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, építési telkek, ipari ingatlanok, irodák, üzletek, raktárak, irodaházak és egyéb eladó és kiadó ingatlanok.

Kiemelten foglalkozunk újépítésű ingatlanok közvetítésével: újépítésű projektekben található újépítésű társasházi lakás, családi ház, ikerház és sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket.

Használt ingatlanok: lakás, családi ház, ikerház, sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb eladó és kiadó ingatlan területén is otthon vagyunk. A megbízásban felvett ingatlanokat 2000. márciusában nyitott és munkanapokon állandó nyitva tartással működő színvonalas irodaházunkban ajánljuk ügyfeleinknek, személyesen mutatjuk be azokat, hirdetjük az interneten, médiában.

Cégünk együttműködik építésszel, statikussal, földmérővel, pénzügyi szakemberrel, építési kivitelezőkkel.

Jellemzően a XXII. és XI. kerületekben dolgozunk, azonban számunkra nem jelent gondot, ha bármely kerületből érkezik megkeresés irodánkhoz, hisz sok közvetítő irodával tartunk fenn kapcsolatot. Sikeres tevékenységünk egyik fontos tényezője az együttműködés és a jó kommunikáció. A megbízásba felvett ingatlanokat ajánljuk ügyfeleinknek, személyesen mutatjuk be azokat.

Kérem tekintse meg kínálatunkat és amennyiben úgy gondolja, hogy segíthetünk keressen minket!

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot