GDN Ingatlanhálózat - Projekt divízió

Cím: 1115 Budapest, Kovászna utca 8.

Telefon: +36 1 612 539
E-mail: projekt@gdn-ingatlan.hu
GDN Ingatlanhálózat - Projekt divízió
Tőkés Levente
Tőkés Levente
Értékesítési vezető
Ingatlanok »

Üdvözöljük a GDN Ingatlanhálózat Projekt Divíziójának irodájában, amely 2017 eleje óta áll az új ingatlant eladó és vásárolni kívánó Ügyfeleink rendelkezésére.

A GDN Ingatlanhálózat teljes kínálatával és komplex szolgáltatási csomagjával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Országos hálózatunknak köszönhetően több tízezer ingatlanból válogathat a hozzánk érkező ingatlankereső. Tanácsadóink hely és emberismerete által, hamar felismerjük az ügyfeleink igényeit, és segítünk megtalálni azt az otthont, amilyet megálmodtak.

Tőkés Levente vagyok, a GDN Ingatlanhálózat újépítésű ingatlan divízió vezetője.

1999-ben az IBS elvégzése után az Opel márkakereskedésnél helyezkedtem el, mint értékesítési vezető, melyet 4 év alatt sikeresen elvégeztem. Az ott töltött idő alatt nagy cégek (Mol, Westel, Leaseplan, Philips) autóflottájának  átfogó szerevezésével és értékesítésével foglalkoztam.

2002-ben csatlakoztam az egyik piacvezető ingatlanforgalmazó céghez, mint ingatlan tanácsadó.Az alapozó oktatás, és további szakmai tréningek elvégzése után OKJ-s bizonyítványt szereztem, és ingatlan tanácsadóként új-építésű projektek, használt ingatlanok, továbbá telkek értékesítésével foglalkoztam.

2006-tól irodavezetőként tevékenykedtem, ahol a tanácsadók integrálását, továbbképzését, oktatását, éves üzleti tervek elkészítését és a vezetők továbbképzését irányítottam.

2012-ben megnyitottam cégen belüli Prestige irodámat 10 tanácsadóval, amit 4 évig eredményesen működtettem.

2016 év végén csatlakoztam a GDN Ingatlanhálózathoz, célom, hogy tapasztalataim, ismereteim és kapcsolatrendszerem kamatoztatásával sikerre vigyem a cégen belüli újépítésű divíziót.

Az újépítésű lakás tendenciáknál megfigyelhető a jelen kor esztétikai és szociális igényeinek kielégítése, mint pl. az energia költséghatékonyság, környezetvédelem, napenergia hasznosítás, okos lakások, ÖKO házak.

Mikre figyeljünk új építésű ingatlan vásárlásakor?

Ellenőrizzük, a kivitelező eddigi elkészült és átadásra kerülő beruházásait. A legnagyobb biztosítékot a jó minőségre a beruházó előző munkáiból kaphatjuk, vagy éppen ez lehet az, ami kedvünket szegi a vásárlástól.

Az irodáinkban működő Hitel Centrum tanácsadóink 20 bank termékeiről adnak tájékoztatást és díjmentesen intézik a hitelfelvételi folyamatot. Hitel Centrumunk egyedi megállapodással, kizárólag nálunk elérhető banki termékekkel rendelkezik, így a legkedvezőbb megoldásokat tudjuk nyújtani minden hitel igénylőnek.

Útépítésűeknél igénybe vehető kedvezmények:

CSOK – 10M FT vissza nem téríntendő és 10MFt kamattámogatott hitel

NOK – akár 4,5M Ft vissza nem téríntendő állami támogatás

LTP – megtakarításonként akár 1,12M Ft vissza nem térítendő állami támogatás

Kamat támogatott hitelek – Kiszámítható, akár fix törlesztő részlettel – kiküszöböli az esetleges kockázatot.

Az otthonteremtési program egyformán szól a családalapítás előtt állóknak, a még gyermektelen fiatal házasoknak, a gyermeküket egyedül nevelőknek, az örökbefogadóknak, az egygyermekes, a kétgyermekes, a három vagy több gyermekes családoknak, az új lakás, illetve új ház építőknek, vagy vásárlóknak, továbbá a használt lakás vásárlóknak és a lakásukat bővítőknek.

Ingatlanokkal összefüggő teljes körű ügyvédi tanácsadás és szolgáltatások (adásvételi, ajándékozási és bérleti szerződések szerkesztése, véleményezése; jelzálog ügyletek, ingatlan-nyilvántartási ügyintézés).

Célunk, hogy szakmailag felkészült, profi tanácsadóink segítségével, ügyfeleinknek teljeskörű piaci rálátást biztosítsunk, mindezt színvonalas szolgáltatás mellett, legyen szó akár eladásról, akár vásárlásról.

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot