GDN Ingatlanhálózat - UBO

Cím: 1181 Budapest, Üllői út 395.

Telefon: +36 1 297 4010
E-mail: ubo@gdn-ingatlan.hu
GDN Ingatlanhálózat - UBO
Mészáros Edit
Mészáros Edit
Iroda koordinátor
Horváth Károly
Horváth Károly
Referens
Ingatlanok »
Reményi Roland
Reményi Roland
Referens
Ingatlanok »

ÜDVÖZÖLJÜK!

Ingatlanirodánk 2000 óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak, mely ingatlanforgalmazással, Délpesti zöldövezeti ingatlanok közvetítésével és ingatlanbefektetési tanácsadással foglalkozik. Ajánlataink közt számos, a környékbeli agglomerációban (Gyál, Vecsés) található ingatlanokat is megismerhet. Az iroda fő tevékenységi köre a lakóingatlanok adás - vétele és bérbeadása, építési telkek, irodák, üzletek és ipari ingatlanok közvetítése.

Jelenleg tizennégy szakmailag felkészült, tapasztalt üzletkötő dolgozik cégünknél. Külön munkatársunk foglalkozik lakások, társasházak, családi házak, irodák bérbeadásával, telkek értékesítésével, újépítésű és használt lakások, társasházak, családi házak, luxus villák értékesítésével. Számítógépes rendszerünkben nyilvántartjuk az Ön ingatlan keresési igényét is és megpróbáljuk az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant saját, vagy partner irodáink kínálatából díjmentesen kiválasztani. Munkatársaink naprakész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Ingatlanügyeik lebonyolításában megbízható ügyvédeink segítik. Igény szerint elkészítjük ingatlana hivatalos értékbecslését.

Célunk az igényes közvetítői munka mellett, ügyfeleink igényeinek ingatlanra vonatkozó teljeskörű kielégítése, és a bizalom megszolgálása. Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy bérlőt keresünk az ingatlanaira.

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot