Casa Familiala Vânzare Csömödér - Nagy alapterületű családi ház

113 m2Suprafaţa 3 + 1 Camere
21 000 000 HUFPreţ
367055Identificare
Mai multe detalii

957 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

3 m2 Balcon/Terasă

Altele Încălzire

Confort Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1969 An construcție

113 nm-es, részben felújított 3 és fél szobás családi ház 2 garázzsal, gondozott udvarral, konyhakerttel Csömödérben eladó!

A tágas lakótérrel rendelkező tégla falazatú családi házba belépve az előtérből nyíló folyosón keresztül juthatunk a konyha – étkező területére, ahonnan nyílik egy tárolásra kiválóan alkalmas kamra, itt találjuk a padlásfeljárót is. Szintén az étkezőből tudunk belépni egy világos, 25 nm-es parkettás nappaliba, valamint a fürdőszobába. A folyosóról juthatunk el a további 2 külön nyíló lakószobába, illetve a 9,19 nm-es félszobába, melyek szintén parketta padlóburkolatot kaptak.

Az előtérben találjuk a ház melegét biztosító fatüzelésű vízteres kandallót, mely radiátor hőleadókon keresztül szolgáltatja a meleget valamennyi helyiségben. Rendelkezésre áll továbbá egy cserépkályha, mely két lakószoba között helyezkedik el.

A melegvizet villanybojler szolgáltatja, amely üzemeltetése kedvezményes tarifájú éjszakai áramról lehetséges.

A házba a víz, áram és csatornarendszer bekötve, a gáz csatlakozás a telken belül található.

Az eredeti Kádár-kocka épülethez 2006-ban építették hozzá a tulajdonosok az előtér részt és további egy szobát. A nyílászárók a felújítás során műanyagra lettek kicserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, valamint a burkolatok is megújultak.

A 45 cm-es falvastagságú ház külső homlokzata felújítást igényel, ez már az új tulajdonosra vár.

A stukatúr födémes cserép fedésű tetőszerkezet jó állapotban van, a beton aljzat szigetelt.

2020-ban történt felújítás során cserélve lett a teljes áramhálózat, mely 32 A teljesítményű.

A 957 nm-es telken található két, egyenként 18 nm-es garázs, valamint egy fedett fatároló. A gondozott terület egy részén jelenleg gyümölcsfák vannak, másik része konyhakertként került hasznosításra. A körbekerített telek végében található egy pince, amely kiválóan alkalmas zöldségek, gyümölcsök, kerti szerszámok tárolására.

Csömödér község Zala vármegyében, a Zalai-dombság területén helyezkedik el a Cserta és a Válicka patakok völgyében. Itt található - 110 km vágányhosszával - Magyarország leghosszabb nyomvonalú kisvasútja, a Csömödéri Állami Erdei Vasút.

Ha szereti a nyugalmat, a gyönyörű környezetet, a Göcsej tájegységben található község remek kirándulási, kikapcsolódási lehetőségeket nyújt úgy, hogy néhány kilométeres távolságban elérhető a legközelebbi város.

A településen található óvoda, háziorvosi szolgálat, illetve könyvtár is. Lenti városa 10 km, Zalaegerszeg 38 km-es távolságban található, továbbá 20 perces autóúttal elérhető a szlovén és a horvát határ is. Közvetlenül a település alatt vezet a Zalaegerszeg-Rédics vasútvonal.

A települések falusi CSOK és CSOK Plusz is elérhető!

Irányára: 21.000.000 ft
dr. Pohánka Ágnes

dr. Pohánka Ágnes
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-673-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare