Casa Familiala Vânzare Budapest III. Cartier - Bécsi út

228 m2Suprafaţa 7 Camere
300 000 000 HUFPreţ
365682Identificare
Mai multe detalii

1117 m2 Teren

Vedere panoramică Vedere

Proprietate nouă Stare

Caramida Structură

286 m2 Balcon/Terasă

Pompă de căldură Încălzire

Lux Confort

Garaj propriu Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2024 An construcție

Vest Orientare

Ürömhegy rejtett kincse: korszerű családi otthon a természet ölelésében!

Vágyakozol a tökéletes otthonra? Egy olyan helyre, ahol a modern technológia találkozik a kényelemmel és a stílussal? Itt a lehetőség, hogy valósággá váljon az álmod!

Ez a lenyűgöző, családi ház a természet ölelésében helyezkedik el, Ürömhegyen, csupán egy pillanatnyi távolságra a festői Solymárvölgytől, Harsányleejtőtől. Az ingatlan magas szintű, korszerű műszaki tartalommal épül meg, hogy az élet minden pillanata a legmagasabb kényelmet nyújtsa.

Az otthon melegét és hűvösét egyaránt a mennyezeti hűtés-fűtés és a padlófűtés biztosítja, miközben a hőszivattyú és a rekuperátoros szellőztetés gondoskodik a friss, tiszta levegőről. A 3 rétegű nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonban.

A 142 m2-es, 2 szintes ház 4 tágas szobát és 2 fürdőszobát kínál, így minden családtagnak saját személyes teret biztosítva. A90m2-es garázs és a lenyűgöző 67 m2-es (össze. alapterülettel, melyből az egyik -56 m2 erkély- NY-i a másik K-i tájolású -11,5 m2 terasz-) erkélyek és teraszok lehetőséget adnak az otthoni élet teljes kibontakoztatására.

A telek egy osztatlan közös tulajdonban lévő, -1 családi ház már megépült itt, mely referenciaként megtekinthető már- 1.117 m2-es területen terül el, ahol a természet és a zöld összhangban van az épülettel. Az okos otthon lehetősége, a napelem előkészítés és a szabadon választható burkolatok és konyha lehetősége egyedivé teszi az otthont, ahol a tulajdonos minden részletet személyre szabhat.

Keress minket még ma és lépj közelebb álmaid otthonához! Egyéb információk, műszaki tartalommal és bemutatással kapcsolatban hívj telefonon.
SID
Sima István

Sima István
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-605-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Harmónia

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare