Casa Familiala Vânzare Tahitótfalu - panorámás részén

93 m2Suprafaţa 2 + 2 Camere
49 999 000 HUFPreţ
366967Identificare
Mai multe detalii

986 m2 Teren

Vedere panoramică Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

52 m2 Balcon/Terasă

Electric Încălzire

Confort Confort

Parcare proprie Parcare

Slab Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1990 An construcție

Nord Est Orientare

Tahitótfalu gyönyörű PANORÁMÁS részén eladó nettó 93 nm-es lakóterülettel (+ 26 nm fedett terasz, + 26 nm nyitott terasz) kétszintes családi ház, 986 nm-es telken.

Az alsó szint tégla építésű, külső hungarocell szigetelést kapott. 2,2 méteres belmagassággal bír. Egy 45,36 nm-es amerikai-konyhás, étkezős nappali, és egy 4,89 nm-es kádas fürdő alkotja a szintet a fedett körteraszon kívül. A felső szint könnyűszerkezetes, szintén szigetelt, egy 18,58 nm-es laminált lappal burkolt, nappaliként használt helyiségből, 2 hálóból (8,48 nm, 6,74 nm), és egy üvegezett verandából-télikertből (9,3 nm) áll. Az itteni nyitott teraszról a panoráma lélegzetelállító!
A tető lemez fedésű, a fűtést programozható elektromos fűtőpanel, illetve kandalló biztosítja, a meleg vizet villanybojler. 1 x 32 Amper áll rendelkezésre.

Az ingatlan külterületen fekszik, egy utcára a belterülettől, zártkert, hétvégi ház, nyaraló besorolású. Az egész terület ki lett vonatva a termőföld besorolás alól,így bármikor értékesíthető,nem kell kifüggeszteni. A háznak nincs közüzemi vezetékes vízellátása, a házban a vízellátást egy kb. 8-10 m3-es víztartály biztosítja, amit egy házi vízmű, szivattyú juttat el a lakásban mindenhova. (fürdőszoba, wc, konyha, mosógép, mosogatógép, stb...)
A telek 2 utcáról megközelíthető (az egyik szolgalmi jogos).

Kb. 900 méterre távolsági busz (880-as számú) megállója, mely Újpest-Városkapu és Esztergom között közlekedik, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád, Dömös és Pilismarót érintésével, valamint Tesco, pékség, zöldséges, drogéria..

Kikapcsolódni a Tahi Dunapart a vízisport lehetőségeivel, a kisoroszi szigetcsúcs, vagy a közeli településeken lévő leányfalui strand és termálfürdő, vagy a Visegrádi vár, illetve a bobpálya nyújt lehetőséget.

Csak készpénzes vásárlókat várunk.

Ha kérdése van, kérem keressen a hét bármely napján.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-371-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare