Locuinta (caramida) Vânzare Zalaegerszeg - Abszolút belváros

85 m2Suprafaţa 2 Camere
48 000 000 HUFPreţ
366144Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

50 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 1

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1986 An construcție

❗Zalaegerszegen ABSZOLÚT belvárosi lakás eladó!❗

Eladásra kínálok Zalaegerszeg belvárosában egy első emeleti lakást! Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában: akár saját részre, akár befektetésre is kitűnő választás! A lakás alsó szintje a társasház első emeletén található. Két lakásból került összenyitásra, így belső lépcső is kiépítésre került, de a külön bejáratok is megmaradtak, így könnyedén újra kettéválaszthatóak.

Az első emeleten elhelyezkedő lakás 85 m2 alapterületű. Egy hálószobával rendelkezik, melyben az ablak alatt kis dolgozósarok került kialakításra. Az ingatlan lelke a hatalmas nappali. Innen nyílik a hálószoba, és az étkezővel egybenyitott, tágas konyha is. A nappali helységből egy kétszárnyú üvegajtón keresztül kijuthatunk az összesen 50 m2 nagyságú teraszra. A terasz nagysága rengeteg lehetőséget rejt magában: családi, baráti összejöveteleknél kényelmes teret biztosít, de akár jakuzzit is tehetünk ki, így otthoni wellness élményben is részesülhetünk.

A lakásrész egy nagy előtérrel rendelkezik, innen nyílik a fürdőszoba. A zuhanyzóval felszerelt fürdővel egy helységben található a mellékhelység is. Az előtérből egyből az étkezőbe léphetünk, mely egybe nyílik a nagyméretű konyhával. A lakás melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Ablakai jó minőségű fából készültek, dupla üvegezésűek.
Az épület 2022-ben kapott új szigetelést és színezést, továbbá új bejáratot.

A lakás összenyitásra került a felette lévővel, így egyben, és külön-külön is megvásárolhatók! A tulajdonosok vállalják a két lakás különválasztását az átadás előtt!

Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele leendő otthonába!

❗ Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! ❗
Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Simon Liliána

Simon Liliána
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-484-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare