Квартира (кирпичная) Продается Budapest III. mикрорайон - Hegyláb utca

127 m2Площадь 3 Комната
184 990 000 HUFЦена
353196Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

26 m2 балкон/терраса

Тепловой насос отопление

Luxusné Kомфортность

Свое место парковки парковка

Этаж 1

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2008 Год строительства

Общие сборы 15 000 HUF

TELJESEN EGYEDI LUXUS LAKÁS

III. Csillaghegyen, a Róka-hegy lábánál, 2 lakásos épület, teljes első emeleti szintjén elhelyezkedő, 2023-ban teljeskörűen és modern stílusban felújított, nettó 127 nm alapterületű lakás (nappali + 2 hálószoba, 1 duplafürdő, WC), további 26 nm-es terasszal eladó.

A lakás bejárata közvetlenül a kertszintről nyílik, az emeletre a saját - tömörfával burkolt és oldalfalba süllyesztett LED világítással is rendelkező -, lépcső vezet, ami a nappali tértől elegáns megjelenésű, sík üveglapokkal van elválasztva. Az egylégterű nappali – étkező – konyha előtt húzódik a fákkal és örökzöldekkel körbevett terasz.
A közösségi tér elkülönül a hálórésztől, ahol 2 tágas hálószoba került kialakításra, közötte az extra méretű, egyedi mintázatú és méretű (60cm X 120cm) falburkolattal rendelkező fürdőszobával (dupla mosdó, kád és épített zuhany).
Az ingatlant rengeteg napfény, hatalmas, egybefüggő terek, nagy belmagasság (változó, a nappaliban 3 m fölötti) és nagyméretű üvegfelületek jellemzik.
A lakás minden ablakából, gyönyörű kilátásban gyönyörködhetünk.


Műszaki tartalom: Fujitsu-Siemens levegő-víz és levegő-levegő hőszivattyúk (padló- és falfűtés, hűtés, háztartási melegvíz, „H”-tarifa), egyedi beltéri ajtók, egyedi fényezett fehér színű konyhabútor, beépített Bosch háztartási gépekkel, Ravak és Grohe szaniterek, fa laminált parketta, tömörfa pultok, prémium minőségű olasz kerámialapok, több színben is állítható, dimmelhető, PHILIPS HUE okos lámpák, belső és külső okos kamera.
A lakáshoz 1 db. zárt kerti gépkocsibeálló tartozik.
Dr. Mózes Imre

Dr. Mózes Imre

Звоните нам с доверием

+36-30-417- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Brand Homes

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость