Квартира (кирпичная) Продается Budapest VII. mикрорайон - Blaha Lujza tér közvetlen közelében

88 m2Площадь 3 Комната
87 900 000 HUFЦена
366737Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

2 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 1

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1890 Год строительства

Общие сборы 35 000 HUF

Északkelet Расположение

Megvételre kínálunk egy Dohány utcai ingatlant a Blaha Lujza tér vonzásában. A szóban forgó lakás egy 88 nm.-es felújított ingatlan, remek elhelyezkedéssel és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel. Az ingatlan nem csak befektetési célra kiváló, de tökéletes fiatalos pároknak is. A lakás utcai kilátással rendelkezik, az ablakok mellett egy 2 nm.-es erkély is lehetőséget ad a levegőzésre. Az ingatlan jó állapotú, pár éve egy nagyobb felújításon esett át. Az északkeleti tájolás elősegíti a lakás természetes fénnyel való megvilágítását, amely nagyon fontos részlet, mivel az ingatlan tágas szobákkal rendelkezik.

A közös költéség vízdíjjal együtt 35.000 Ft./hónap. Az ingatlan saját parkolót nem tartalmaz, viszont a díjmentes közterületi parkolás az önkormányzattól egy gépjárműre igényelhető.

English description:

We offer for sale a property on Dohány utca in the attraction of Blaha Lujza tér. The apartment in question is an 88 sqm renovated property with a great location and excellent public transport options. The property is not only excellent for investment purposes, but also perfect for young couples. The apartment has a street view, in addition to the windows, a 2 square meter balcony gives you the opportunity to breathe. The property is in good condition, it underwent a major renovation a few years ago. The northeast orientation helps to illuminate the apartment with natural light, which is a very important detail, since the property has spacious rooms.

The common cost, including the water fee, is HUF 35,000. The property does not have its own parking lot, but free public parking can be requested from the municipality for one vehicle.
Szelicsán-Szajáni Miksa

Szelicsán-Szajáni Miksa

Звоните нам с доверием

+36-30-391- Показать

Разговорные языки:

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость