Частный дом Продается Budapest XVIII. mикрорайон - Szent Imre kertváros részén

230 m2Площадь 7 + 2 Комната
159 900 000 HUFЦена
366705Идентификация
Прочие данные

946 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

14 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1986 Год строительства

Északnyugat Расположение

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK, NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM!!!
Budapest 18. kerületben, a Szent Imre kertváros részén eladó 270 nm-es lakóterülettel családi ház, egy különálló 30 m2-es alapterületű kis házzal (tetőtere is hasznosítható), 80 m2-es pincével, és anno üzletként használt 13 m2-es helyiséggel (garázsként vagy plusz szobaként is funkcionálhat).
Az ingatlan a '80-as években épült B30-as téglából, az északi oldal már 12 cm-es szigetelést kapott. A jó hőtartás szolgálják a műanyag thermoüveges nyílászárók. Az ingatlan nagy részében a villanyhálózat cserélve lett, 1x 25 Amper, és éjszakai áram rendelkezésre áll.
A fűtést Hajdú kondenzációs gázkazán biztosítja, mely radiátor paneleken keresztül adja le a hőt. A jelenleg rendelkezésre álló 9 szoba, 3 fürdő, 2 konyha akár 3 generáció lakhatását is megoldhatja, de az épület nagyságából adódóan akár panzióként is hasznosítható. Az utcafronti, anno üzletként használt helyiség pedig helyet adhat otthoni vállalkozásnak. A 20 nm-es nappaliból kijárat van egy 14 nm-es fedett teraszra.
A telek 946 m2-es, és mivel a főépület a telek utcafronti részén helyezkedik el, nagy része intim, tele fákkal bokrokkal. Abszolút alkalmas a kikapcsolódásra, ezt segíti egy hangulatos kerti tó, és egy épített sütögető. A telek hátsó részén szintén téglaépítésű, jó állapotú, de befejezésre váró kis ház található cserépfedéssel.

Az ingatlan infrastruktúrális szempontból tökéletes helyen található.
A közelben 182,183,282 E, 236, 950,950A busz megállója, az 50-es villamos megállója, Lidl, Lőrinc-Center Bevásárlóközpont, Gulner Gyula Általános Iskola, Bókay Árpád Általános Iskola, Mocorgó Óvoda, Lurkó liget Óvoda, Ráday Klinika, Meteo Klinika.

Kikapcsolódni a Bókay-kertben, a mellette található skate parkban, tenisz klubban, vagy az ugyanitt található uszodában, strandon van lehetőség.

Megtekintésére előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem keressen a hét bármely napján.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-70-371- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость