Частный дом Продается Budapest XVIII. mикрорайон - Bókay telepen 2 generációs ház

105 m2Площадь 3 + 1 Комната
72 900 000 HUFЦена
367142Идентификация
Прочие данные

537 m2 Yчасток

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1968 Год строительства

Dél Расположение

Megvételre kínálunk Pestszentlőrinc frekventált övezetében, a Bókay telepen, családias, madárcsicsergős zöldövezetben található családi házat. A környéken minden megtalálható akár gyalogosan is - parkok, uszoda, iskola, óvoda, termelői piac.
A szép rendezett kockaház sok lehetőséget rejt magában, akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet, igény szerint kiadható, ebben az esetben jövedelem kiegészítésére is szolgál.
Az első 79 nm-es házrészbe lépve az előszobából nyílik jobbra egy hálószoba, melynek az ablaka az udvarra néz, jobbra egy szép tágas nappali, ez összenyitható a hálószobával egy hatalmas ajtóval. Tovább haladva jutunk a fürdőszobába ahol egy mosókonyha is helyet kapott. Innen is és az előszobából is megközelíthető a szépen berendezett konyha, amiből a kamrába tudunk bejutni. A konyhából nyílik egy fedett terasz, amiből a szépen rendezett kertbe lépünk, ahol gondozott pázsit, sziklakert és sok virág fogad minket. A locsolás fúrt kútról történik. A kertben szőlő is található a kerítés mellett.
A kisebb házrész hátul található. A 26 nm-es épületbe lépve a konyhába érkezünk, balra található a hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba. Jobbra egy kamra kapott helyet. Az udvarban külön garázs található és mögötte több autó is parkolhat.
A ház melegéről kondenzációs kazán gondoskodik, ami egy éve lett vásárolva.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

Звоните нам с доверием

+36-70-313- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость