Частный дом Продается Dunakeszi - Alag

177 m2Площадь 6 Комната
165 000 000 HUFЦена
363500Идентификация
Прочие данные

1093 m2 Yчасток

Во двор вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2011 Год строительства

DUNAKESZIN, EGYSZINTES, ALACSONY REZSIJŰ, ÚJSZERŰ, KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZBÓL ÁLLÓ INGATLAN NAGY TELEKKEL ELADÓ!

A Tóváros szomszédságában álló 1093 nm-es telken sok lehetőséget magában rejtő ingatlan akár több generáció számára vagy vállalkozásra is alkalmas.

A NAGYHÁZ jelenleg is lakott része 2011-ben épült. A lakóterület mérete 84 nm + 24 nm fedett terasz. Egyterű nappali + étkező + konyha (falba tolható tolóajtóval leválasztható), külön nyíló hálószoba fürdőszobával, külön WC, tároló, előszoba. A terasz a konyhából nyílik.

A hozzáépítés 2023-ban készült el (jelenleg szerkezetkész állapotban van), ennek lakóterülete 41 nm + 25 nm zárt gépkocsi tároló. Ide két hálószobát és fürdőszobát terveztünk. Ez az épületrész önállóan is használható, nem muszáj összenyitni a meglévő résszel.

A kocsibeálló elektromos úszókapuval megközelíthető, több autó számára is alkalmas.

A ház falazata 44 cm vastag Porotherm kerámia + 10 cm grafitszigetelés. Belmagasság 280 cm, a födémszigetelés 30 cm kőzetgyapot, az aljzatban 10 cm lépésálló szigetelés van. Tetőfedés Bramac cseréppel történt. A nyílászárók prémiumminőségű háromrétegű fanyílászárók, mindegyiken motoros alumínium redőny és elhúzható szúnyogháló van. Fűtés: kondenzációs gázcirkó, padlófűtés (hálószobában + falfűtés, fürdőszobában + radiátor). A nappaliban cserépkályha vagy kandalló építhető (akár vízteres is).

A házat tágas világos terek, átgondolt elrendezés jellemzi, már a tervezésnél is szempont volt az alacsony energiafelhasználás.

A KISHÁZ régen épült nagyméretű 30-as téglából, ezért 2014-ben a falak utólagos lemezes vízszigetelést kaptak, és 2023-ban teljeskörű felújításon esett át. Ennek keretében a teljes tetőszerkezetet le lett cserélve, Terrán Synus cserépfedéssel, koszorú épült, az aljzat 10 cm hőszigetelést kapott, a nyílászárók prémium minőségű háromrétegű műanyag nyílászárók lettek. Az épület csatornázott, a vízvezeték cseréje a gerincvezetéktől megtörtént, az elektromos vezetékek is újak. A homlokzati szigetelés 10 cm, a födém szigetelés 20 cm kőzetgyapot. A kéményt újra rakták, bélelve is van. Fűtése jól működő cserépkályhával megoldott (fa van).

Mivel az ingatlan saját részre készült, ezért mind a nagyház építésénél, mind a kisház felújítása során minőségi alapanyagokat választottak és a kivitelezés minőségében sem kötöttek kompromisszumot. A beltéri ajtók és a konyhabútor is fából készült.

Jelenleg is folyamatban van a két ház homlokzati szigetelése, valamint a kisházban a festés, burkolási munkálatok, a kertből az építkezés nyomainak eltüntetése.

Igény szerint, előzetes egyeztetés alapján a mostani Tulajdonos vállalja a bővítés és felújítás befejezését, az új Vevő ízlésére szabva, aminek időtartama kb. 4 hónap.

A kertben két nagy fa és szőlő is van. A kertrendezést fúrt kút segíti. Föld alatti esővíz tároló kialakítását meg lett kezdve, a hely rendelkezésre áll.

A nagy kert a házak elhelyezkedésének köszönhetően jól tagolható.

Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából KIVÁLÓ!
Budapest elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel!

Az ingatlan tulajdon lapi besorolása kivett 2 lakóház, udvar, tehermentes.

További információért forduljon Hozzám bizalommal!

Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását:
-ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.)
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-energetikai tanúsítvány elkészítése
-biztosítás
-belsőépítész
Harmati Attila

Harmati Attila

Звоните нам с доверием

+36-70-520- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Vác
+36 70 520 2966

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость