Коммерческая - Общественное питание Продается Kaposvár - Igényes étterem és panzió

540 m2Площадь 0 Комната
159 990 000 HUFЦена
364716Идентификация
Прочие данные

Во двор вид

Новая Cостояние

Blokkos szerkezet Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

На улице, в общественном месте парковка

Kiváló Общественный транспорт

2004 Год строительства

Kaposváron, a kedvelt Északnyugati városrészben kínálok megvételre egy páratlan befektetési lehetőséget.

A 2004-ben épült, igényesen kialakított ingatlan összesen 540 m2-es, igen kedvelt, bejártatott étteremként és panzióként funkcionál.

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően az ingatlan többcélú felhasználásra is kiválóan alkalmas.
Az épület száraz, stabil, masszív, igen jól kivitelezett felépítmény, mind esztétikailag, mind műszakilag kifogástalan állapotú.

Az étterem az ingatlan alsó szintjén funkcionál.
A két különálló, igényesen kivitelezett terem 50 és 30 fő fogadására alkalmas, világos, barátságos térérzetű. Mindkét teremhez az előírásoknak megfelelően kialakított különálló szociális blokkok is kialakításra kerültek.

A két termet az igényesen kialakított, 2 éve modernizált, 200-250 fő egyidejű ellátására is alkalmas konyha, valamint a 70 fő fogadására megfelelő, méretes, fedett, az időjárás viszontagságaitól védett terasz köti össze.

A földszinten nyert teret a külön bejárattal megközelíthető -panzióhoz tartozó- recepció is.

Az ingatlan felső szintjén működő panzióban 10 hangulatos szoba áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik szobában fürdőszoba, televízió, légkondicionáló szolgálja a vendégek kényelmét.

Az épület fűtése jelenleg cirkós, két korszerű gázkazánnal biztosított. Az étteremben hangulatos kandalló, a szobákban pedig hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll alternatívaként, továbbá az épületben a fan coil fűtés lehetőségét is előkészítették, csupán a központi egység beszerelése szükséges a szisztéma működtetéséhez.
Az ingatlan külső falazata és teteje is szigetelt.

Az épület előtt és közvetlen közelében is számos ingyenes parkoló található, a buszmegállók pár perces könnyű sétával elérhetők.

A felkapott városrészben több, hasonló vendéglátó tevékenységi kört ellátó komplexum nincsen, az Aréna és Sportcsarnok közelsége is értéknövelő tényező.

Az ingatlan a vételár kiegyenlítése után azonnal (akár már másnap) tovább működtethető, köszönhetően a stabil megbízható, régóta együttműködő dolgozók csapatának, és az érvényes engedélyeknek, mivel a tulajdonos igény esetén a jól működő, nyereséges céget is átadja.

A jelenlegi tulajdonos igény esetén kiemelkedő szaktudásával segíti a komplexum zökkenőmentes átvételét és további működtetését is.

Páratlan befektetési lehetőség, kiváló áron!
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Звоните нам с доверием

+36-30-328- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Kaposingatlan
+36 82 424 000

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость