Коммерческая - Общественное питание Продается Kaposvár - Tóparti panzió

750 m2Площадь 0 Комната
298 000 000 HUFЦена
365589Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

2001 Год строительства

Kaposvár kertvárosában, a festői szépségű Deseda tó mellett kínálok megvételre egy széles körű felhasználásra alkalmas, értékes épület-együttest.

A 29.167 m2-es, egyenes telekterületen 2001-ben épített jó állapotú komplexum összesen 4 épületet takar.

Az épületegyüttesben 2 rendezvényterem (kb 20 és 50 fő fogadására alkalmas), 9 szoba, 3 apartman, valamint 2 igazán tágas, kényelmes lakás, fitnes-welness rész került kialakításra.

A szobák 27-32 fő elszállásolására alkalmasak,fürdőszobával is rendelkeznek, az apartmanok a közösségi tereken túl (konyha-nappali, fürdőszoba, mellékhelyiség) 2-2 és 3 szobával rendelkeznek.

Az épületegyüttesben kialaktott két nívós lakás 120-140 m2-es, teraszos, erkélyes, igény esetén több kisebb apartmanra is tagolható.

A hangulatos udvaron a játszótér mellett egy zárt kiülő, szaletli, medence és "fürdőház" is található.

A területen az épületegyüttes "árnyékában" egy 326 m2-es, több boxos istálló, és egy 408 m2-es gazdasági épület is felépítésre került. Az istálló egy lovaglásra-lovagoltatásra is alkalmas rétre nyílik, ahonnan akár további járműforgalom érintése nélkül lehet a lenyűgöző környéket belovagolni.

Az ingatlan udvarában számos parkoló (busz és gépkocsik számára is), valamint egy kempingezésre alkalmas tér is kialakításra került.
A kempinghez külön női-férfi szociális blokk is biztosított.

Az ingatlan közvetlen közelében található hazánk legnagyobb mesterséges tava, a Deseda, mely kiemelt fejlesztési övezet.
A horgászparadicsomként is ismert Deseda környéke természetvédelmi terület, a tó körül magával ragadó környezetben egy bicikliút áll a természetkedvelők rendelkezésére.
A tavon a fürdésre kijelölt, és nemrég felújított strand, büfék, csónak és SUP bérlési lehetőség az ingatlantól karnyújtásnyira, pár perces sétával érhetők el.
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Звоните нам с доверием

+36-30-328- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Kaposingatlan
+36 82 424 000

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость