Частный дом Продается Kismaros - Családiház az erdő csendjében!

119 m2Площадь 2 + 2 Комната
65 000 000 HUFЦена
362011Идентификация
Прочие данные

820 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

34 m2 балкон/терраса

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2001 Год строительства

Délkelet Расположение

Keljen fel minden reggel az erdő csendjére és a nap sugaraira! Gyönyörködjön a reggeli kávézás közben a madarak énekében!

Az eladó egy 2001-ben épült kétszintes nettó 119,3 m2-es családi ház, egy 820 m2 -es telekkel Kismaroson, az erdő közepén. Az ingatlan aszfaltos betonúton jól megközelíthető, ahol a telek nagysága lehetőséget biztosít akár három autó parkolására is.

Az épület jellemzői:

A házat beton alapra, porotherm 30-as téglából építették és 6 cm-es szigeteléssel látták el. A felső szinten a válaszfalak ytong téglából készültek. A felső tetőtéri födémnél 10-es ásványgyapot védi a ház melegét, amelyről elektromos cirkó és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A hőleadás padlófűtésen keresztül történik. Műanyagok nyílászárók kerültek beépítésre. A melegvíz ellátását bojler támogatja.

Helyiségek:

Pince: 12.24 m2

Alsószint:
• fedett terasz 34.44 m2
• előtér 3.90 m2
• konyha 4.20 m2
• fürdőszoba 4.00 m2
• WC 1.44 m2
• nappali és ebédlő 17.22 m2
• szoba 14.60 m2

Felsőszint:
• szoba 8.20 m2
• szoba 5.60 m2
• WC 1.00 m2

Bár hegyen van az ingatlan, a 820 m2-es telek minimális lejtése miatt hatalmas lehetőségeket rejt, saját ízlésnek megfelelően szinte bármi kialakítható a fák között.

Az utcában a szemétszállítás, a hókotrás központilag van megoldva. Víz, villany van, az internet, telefon és TV szolgáltatás kábelen elérhető. Gáz és csatornarendszer nincs. A kertben emésztő van kiépítve.

Infrastruktúra:

Az otthon könnyen megközelíthető, és a városi kényelmi szolgáltatások is csak egy rövid autóútra vannak. Így garantáltan megtalálható a tökéletes egyensúly a természetes béke és a városi élet között. Kismaros központjában bölcsőde, óvoda, általánosiskola, és körzeti orvosi rendelő, fogászat is működik. Éttermek és étel házhozszállítás szolgáltatás is elérhető. Budapest vonattal és gépkocsival is 1 órán belül elérhető.

A környéken nagyon sok kirándulóhely található, például kisvonattal Szokolya, Királyrét. Gépkocsival 3 percre érhető el a Duna-part, ahol nyáron szabadstrandolási lehetőség is van.

Ha szeretné megtapasztalni a varázslatos életstílust, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy az erdő közepén találjon otthonra!
Amennyiben szeretné megnézni, forduljon hozzám bizalommal, állok rendelkezésére.
Tóth Krisztina

Tóth Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-20-340- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Nádor

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость