Частный дом Продается Zalaszentgrót - Felújított hangulatos ház

120 m2Площадь 4 Комната
37 900 000 HUFЦена
364430Идентификация
Прочие данные

971 m2 Yчасток

Во двор вид

Отремонтированная Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Другое отопление

Comfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1970 Год строительства

Zala-vármegyében Csendes, Nyugodt környezetben eladó egy tágas NAPPALI + 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!

Zalaszentgróton vált eladóvá ez a kitűnő adottságokkal rendelkező 120 nm-es alapterületű családi ház. Az 1970-es években épült ház vegyes falazatú, tégla és vályog felhasználásával készült.

Az elmúlt évben történt felújítás során a teljes tetőszerkezet megújult, és új ereszcsatorna került kiépítésre.
A műanyag ablakok redőnnyel felszereltek.

A bejáraton belépve a napfényes nappaliba/télikertbe jutunk, itt került kialakításra a konyha is. Innen tovább haladva eljutunk a két külön bejáratú szobához, illetve a fürdőszobához. A házhoz tartozik egy kisebb tároló, amiből szintén kialakítható egy helyiség, továbbá még egy szoba.

A ház melegéről fa tüzelésű kandalló, illetve elektromos melegítő gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A gáz a házba nincs bekötve, de a telken belül megtalálható a csatlakozás, így igény esetén könnyedén megoldható a rákötés. A többi közmű (villamos áram, víz, csatorna) a házban bekötve. Az épületre napelem panelek is felszerelésre kerültek, így a villamos energia költségek jelentősen csökkenthetők.

A tágas otthon egy 971 nm-es telken fekszik, amely alkalmas konyhakert művelésére, gyümölcsfák telepítésére vagy akár állattartásra is.

Gépkocsi tárolására rendelkezésre áll egy garázs, illetve egy külön tároló a kerti szerszámok, vagy a téli tüzelő elhelyezésére.

Zalaszentgrót Zala vármegye északkeleti részén, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő város a Zalai-dombságban. A megyeszékhely, Zalaegerszeg fél órányi autóútra van, csakúgy, mint a Balaton.

A településen megtalálható általános iskolai, gimnáziumi, szakiskolai képzés, óvoda, bölcsőde. Az egészségügyi ellátást a zalaszentgróti Egészségügyi Központ biztosítja. Az intézmény huszonegy szakrendeléssel és heti kétszáz szakórával várja a környék lakosait.

Az ingatlan tökéletes választás családi háznak, de akár nyaralónak vagy hétvégi háznak is!

Tekintse meg leendő otthonát, mely kiváló lehetőséget nyújt a csendes és nyugodt életre vágyóknak.

A településen CSOK Plusz elérhető! Amennyiben szeretné igénybe venni a lakáscélú állami támogatást, vagy hitelt szeretne felvenni, ezekben az ügyekben is DÍJMENTESEN állunk rendelkezésére.

Ha szeretne többet tudni erről az ingatlanról, keressen bátran!
Simon Liliána

Simon Liliána

Звоните нам с доверием

+36-30-484- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость