Частный дом Продается Budapest XX. mикрорайон - István utca

89 m2Площадь 2 + 1 Комната
47 900 000 HUFЦена
353201Идентификация
Прочие данные

246 m2 Yчасток

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Médium Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1950 Год строительства

Eladó egy családi ház Budapest XX. kerületében, Erzsébetfalván, egy 246 nm-es telken. A téglaépítésű ingatlan 89 nm alapterületű, 2+1 szobával rendelkezik, melyek közül az egyikben kb. 5 nm-es galéria található. A félszobában további 6 nm-es galéria van kialakítva, így extra térnyereményt nyújtva az új tulajdonosnak.

A házban duplakomfort biztosított, két fürdőszoba + WC található. Az egyik fürdőszoba káddal, míg a másik zuhanyzóval rendelkezik. A konyhából nyíló kamra praktikus tárolóhelyet biztosít. A fűtés és a meleg vízellátás kombi cirkóval van megoldva, a konyhában pedig gáztűzhely található.

Az ingatlan tetőtere beépíthető, így további lehetőségeket kínál a bővítésre. Viszont a tető felújításra szorul, bár a tetőgerendák jó állapotban vannak, a cseréplécek és a cserepek nem.

A kertben két részre osztott, árammal ellátott téglaépület található, melyek 5 és 7 nm-esek, ideálisak tárolásra vagy műhely céljára.

Az ingatlanban riasztórendszer van kiépítve, mely biztonsági céghez volt bekötve.

Az ingatlan belső állapota jó, részben felújított. A következő felújításokat 2023 második felében végezték el: nappali festése és padlócseréje, hall festése, nagy fürdőszoba álmennyezete és festése, kisebbik szoba álmennyezete, festése és padlócseréje, előszoba festése, kisszoba festése és padlócseréje, konyha álmennyezete, festése, linóleumcseréje, kamra álmennyezete és festése.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.

A közelben könnyen elérhetőek a BKK megállók, mint a 2B, 3, 51, 52 villamosok, valamint a 23E, 119, 166 buszok.

Az ingatlan ára 47,9 millió forint.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
Bankfüggetlen hitelcentrumunk segít megtalálni Önnek a legjobb hitelkonstrukciót, versenyeztetve az elérhető bankok és hitelintézetek ajánlatait díjmentesen. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére, rugalmasan egyeztetnek Önnel, akár a normál munkaidő után is.

Ha további információra van szüksége, hívjon bátran, majd nézze meg személyesen az ingatlant!
SzT
Szalai Tibor

Szalai Tibor

Звоните нам с доверием

+36-20-777- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Sashalom

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость