Частный дом Продается Döbörhegy - Döbörhegy

96 m2Площадь 2 Комната
22 900 000 HUFЦена
365607Идентификация
Прочие данные

1930 m2 Yчасток

Во двор вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

3 m2 балкон/терраса

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1975 Год строительства

Kelet Расположение

Döbörhegyen tégla építésű családi ház eladó!
Az ingatlan paraméterei:
Telek mérete: 1930 m2
Ház alapterülete: 100 m2
Építés éve: 1975
Szobák száma: 2

Az ingatlanban jelentős felújítások történtek 2021-2023 között. Nyílászárókat kicserélték műnyag, hőszigeteltekre, fürdőszoba komplett felújítása, villany és vízvezeték cseréje is megtörtént. Éjszakai áram mellett10A- további 32A áll rendelkezésre. A járólapokat és a parkettát szintén cserélték a felújítás során.
2 szobás , nagy konyhával - étkezővel, fürdőszobával, kamrával rendelkezik. A ház alatt belső lejáratú pince található (20m²). Födém beton, emelet ráépítes ebből adódóan lehetséges. Fűtése jelenleg 2 módon megoldott, a házba be van vezetve a gáz, a konyhában konvektoros fűtés van, illetve az egyik sütő is erről üzemel, a másik sütő elektromos. A szobákban jelenleg cserépkályha és kandalló adja a meleget, de a gáz ide is kiépíthető. Csatorna a faluban nincsen, saját emésztő 20m3. A ház mögött az udvarban lebontásra került a régi gazdasági épület, jelenleg beton alapon elhelyezett lemezgarázsban lehet leparkolni, mérete 3#5m. A terület fontos jellemzője, hogy összeköt 2 utcát, mindkettőből megközelíthető, ezáltal akár ketté is oszthatja az új tulajdonos, ugyanis a közművek a jelenlegi végén , a hátsó utcában is rendelkezésre állnak.
A házon belül a felújítás során minden fontos és nagy munkát megcsináltak a gondos házigazdák, az udvar a saját elképzelések alapján befejezhető.
Juhász Judit

Juhász Judit

Звоните нам с доверием

+36-70-883- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость