Совмещенный дом Продается Szombathely - Villa Savaria lakópark

90 m2Площадь 4 Комната
92 000 000 HUFЦена
352493Идентификация
Прочие данные

394 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

7 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Médium Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2020 Год строительства

Délkelet Расположение

Villa Savaria lakópark átmenő forgalomtól mentes utcájában 2020-ban épült ikerház hátsó lakrésze eladó. Az ingatlan jó tervezésének köszönhetően rendkívül kedvező elosztású. Tulajdonosai törekedtek a minél hangulatosabb és minőségben kifogásolhatatlan anyagok beépítésére. Harmónia, otthonosság, kényelem jellemzi. Műszaki tartalomban is prémium kategóriás a ház. Tégla falazó elemekből épült. Homlokzatán 15 cm-es, lábazatán 10 cm-es , a födémen pedig 25 cm-es szigeteléssel. A tető, Bramac Merito Plusz betoncseréppel fedett.
A padlástér tárolásra alkalmas. Nyílászárói fokozottan hang, és hőszigeteltek, redőnyökkel szúnyoghálóval felszereltek. Fűtéséről, meleg vízellátásáról Bosch kondenzációs kazán gondoskodik. A közös életterekben padlófűtéses, a hálószobákban radiátoros hőleadással.
A nappaliban H tarifás, inverteres Gree Split klíma teszi lehetővé a lakás hűtését, fűtését. Biztonságáról riasztó gondoskodik. Kamerás kaputelefon is beépítésre került. Kertje gondozott, műfűvel, térkővel fedett. A medence hőszivattyús, fűthető, fedése is megoldott. Paraméterei 6x3x1.2 m. A udvaron kordonos gyümölcsfák és veteményes is fellelhető. Szerszámok, kerékpár tárolására rendelkezésre áll egy mobilház.
Az ingatlan vételárát képezik: AEG gépekkel felszerelt praktikus konyhabútor, a nappali bútorok, a hálószobai gardróbszekrény, beépített előszoba és fürdő bútorok, a háztartási helyiség berendezése, infra szauna. Az ingatlan energetikája kifogástalan, fenntartása rendkívül kedvező.
Ide csak költözni kell. Nem kell bajlódni a felújítással.
Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keressen.
Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Звоните нам с доверием

+36-70-575- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость