土地 出卖 Budakeszi - Fő tér

1 240 m2面积 0 房间
75 000 000 HUF价格
340470识别码
更多信息

街道 风景

Kiváló 公共交通

Budakeszin eladó 1240 nm-es, Vt1 övezetbe tartozó, központi fekvésű, komoly befektetési lehetőségekkel rendelkező építési telek.


Az ingatlan beépíthetősége: 40 %;
Szinterületi mutató: 0,48
Övezeti besorolása alapján akár két önálló telek is kialakítható belőle.
Létesíthető lakásszám max. 3.

A telek központi elhelyezkedésű, utcafrontál 14 m széles,

A lakó funkció mellett kialakítható egyéb rendeltetésű épület is, mint pl. kereskedelmi, irodai, szolgáltató, egészségügyi, oktatási, vendéglátó, kulturális stb.

Befektetési lehetőség:

Az ingatlan hatályos építési dokumentációval rendelkezik, mely két önálló családi ház + egyéb tevékenységre alkalmas épület kialakítását teszi lehetővé.

További lehetőség 300 nm-es iroda, cégközpont, bemutató terem kialakítása, melyre szintén kész tervek állnak rendelkezésre.

Részletesebb felvilágosításokért várom megtisztelő érdeklődést.



Amennyiben a vásárláshoz vagy az építkezéshez hitelt szeretne igénybe venni, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk segít Önnek a választásban. Minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen, hogy hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is
Szalay Zsuzsanna

Szalay Zsuzsanna

随时给我们打电话

+36-30-895- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Sasad
+36-30-834-4623

發送信息

请给我回电话

相似的房产