公寓房(砖头) 出卖 Göd - mindenhez közel

107 m2面积 3 房间
64 900 000 HUF价格
354269识别码
更多信息

350 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

50 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2000 修建年

Délkelet 方向

Felsőgödön eladó földszinti 107 nm-es tégla lakás, saját kerttel, teraszokkal, kialakítható autóbeállóval!
Felsőgöd központ közeli részén eladó 2000-ben, 38-as téglából épült családi ház alsó része, mely külső 5 cm-es szigetelést kapott, betonfödémes, cserépfedésű, műanyag termoüveges nyílászárókkal, redőnnyel, több helyen szúnyoghálóval. Hőtartása rendkívül jó, alacsony rezsijű.
A kialakítása gondosan megtervezett, 3 bejárattal, 2 teraszkapcsolattal (összesen 52 m2!), óriási, közel 50 nm-es egy légterű amerikai konyhás étkezős nappalival. A két teljesértékű (12-12 nm-es) szobán kívül, egy zuhanyzós- sarokkádas fürdő, egy különálló kézmosós wc, és egy háztartási helyiség lett kialakítva.
A lakás saját mérőórákkal rendelkezik. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja.
A lakáshoz elő-, és hátsó kert is tartozik, mely lehetőséget nyújt udvaron belüli parkolásra, grillezésre, medencézésre, kertészkedésre. A kerti szerszámoknak, bicikliknek, kis kerti tároló áll rendelkezésre.
Igény szerint felárral a telken található különálló üzlet is megvásárolható a lakáshoz, mely helyet adhat vállalkozásnak, de akár saját lakrészt jelenthet családtagnak is, hiszen közművekkel felszerelt, tökéletes állapotú.

Elhelyezkedés szempontjából is ideális, hiszen a Felsőgödi vasútállomás (Budapest Nyugati-pályaudvarig közlekedik), és a távolsági buszmegálló (Budapest Városkapuig közlekedik) is kényelmes sétával elérhető.
Kikapcsolódásra a közelben található termál fürdő (télen-nyáron üzemel) nyújt lehetőséget, illetve a Dunapart a vizi sportokkal, teniszpályák, és a kiépített kerékpárút, melynek nagy része a Duna mellett halad, és egészen Szokolyáig tekerhetünk rajta, ha akarunk. A gyerekes családoknak különösen nagy érték a
nagy területű szabadstrand a Duna mellett, homokos partszakasszal.

Kérem a megtekintéssel kapcsolatban keressen a hét bármely napján.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

随时给我们打电话

+36-70-371- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Dunakeszi
+36 30 459 5211

發送信息

请给我回电话

相似的房产