公寓房(砖头) 出卖 Göd - Oázis lakópark

102 m2面积 3 房间
62 900 000 HUF价格
361938识别码
更多信息

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

6 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 1

顶层

没有 电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

屋顶房子

2005 修建年

Délkelet 方向

Göd Oázis lakóparkban eladó egy 1. emeleti, 102 m2-es, 2 hálószobás lakás.

Jellemzők:

Méret: 102 m2
Nappali: nettó 35 m2-es amerikai konyhás nappali, melyhez kapcsolódik egy erkély
Szobák: 2 tágas hálószoba
Fürdőszoba: kényelmes fürdőszoba káddal és zuhanyzóval
Környék: csendes kertvárosias környék
Építési év: 2005

Csendes, kertvárosias környezetben helyezkedik el. A sorház jellegű társasházak lakásai teljesen különálló bejárattal rendelkeznek.

Elosztása rendkívül praktikus. A lakás saját utcai bejáratán belépve egy 6 m2-es előtérbe érkezünk, innen lépcső vezet fel a lakótérbe. A közös élettereken kívül két tágas hálószobát kínál, egy gardróbszobát, tágas fürdőszobát és különválasztott WC-t. A lakás fölötti padlástér tárolóként remekül funkcionál. A nagy alapterület miatt a belső elrendezés könnyen variálható.

A közös helyiségekben műanyag nyílászárók vannak, melyek redőnnyel lettek felszerelve. A hálószobákban fakeretes tetőtéri ablakok találhatóak. A fűtésről és a melegvíz-ellátásról kombi cirkó gondoskodik. A lakáshoz egyedi mérőórák tartoznak.

A lakópark kényelmes, mégis nyugodt életet biztosít. Megközelítése autóval kiváló. Közel van a Pesti út, illetve az M2-es autópálya. Pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan közvetlen járat közlekedik Göd és Vác között. Ezzel pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, ahonnan 20 perc alatt Budapest is elérhető.

A minennapi élethez szükséges intézmények is fellelhetők a közelben (boltok, oktatási intézmények, egészségügyi intézmények).

Érdeklődés esetén várom hívását!
Hámor Péter

Hámor Péter

随时给我们打电话

+36-70-387- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Dunakeszi
+36 30 459 5211

發送信息

请给我回电话

相似的房产