家庭别墅 出卖 Hévíz - Hévíz

560 m2面积 14 房间
450 000 000 HUF价格
351832识别码
更多信息

850 m2 地皮

外面是园子 风景

就像新 状态

Tégla 架构

25 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2011 修建年

Dél 方向

Kivételes befektetési lehetőségként eladásra kínálok Hévízen egy 14 LAKÁSBÓL ÁLLÓ - eddig nem lakott! - ÉPÜLETKOMPLEXUMOT.

Az összközműves, 4 szintes épület kertvárosias, elegáns lakókörnyezetben épült fel, 3 lépcsőházból áll, amelyekhez az alagsorban összesen 4 külön bejáratú GARÁZS került kialakításra, amelyek az udvarból és az épületből is elérhetőek.

AZ INGATLAN 560 m2 nettó alapterületű, 2011-ben épült.

A lakások különböző méretűek, átlagban 1 szobával, nappalival konyhával, fürdőszobával és erkéllyel rendelkeznek és részben egyedi mérőórákkal felszereltek.

Minden lakásban egyedi gázkazán fűtés került kialakításra lap radiátor hőleadókkal, ez a kazán biztosítja a lakásokban a meleg vizet is.

A ház falazata tégla, amelyre 5 cm szigetelés került, a nyílászárók fa szerkezetűek, dupla üvegezéssel ellátottak.
A szobák padlója laminált parkettás, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott.

Az ingatlan MEGVÁSÁROLHATÓ LÉPCSŐHÁZANKÉNT is felosztva, természetesen akkor más árajánlatot biztosítok a megvásárlására.

Az ingatlan ára IRÁNYÁR, tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot.

Az ingatlan per- és tehermentes, tulajdonlapja tiszta, azonnal birtokba vehető.

A világhírű gyógyfürdőjéről híres, turisztikailag rendkívüli adottságokkal rendelkező Hévíz városa Zala vármegyében található, a Balatontól 8 km távolságra.
Kehidakustány, Tapolca, Zalakaros, Sümeg, Tihany és a megyeszékhely Zalaegerszeg maximum fél óra autó út közelségben található.

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni vagy további információra és képekre van szüksége kérem keressen bizalommal.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleit.
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话