家庭别墅 出卖 Mikosszéplak - Csendes utcája

70 m2面积 2 房间
41 000 000 HUF价格
367458识别码
更多信息

1111 m2 地皮

园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

15 m2 阳台

其他 暖气

Comfort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1973 修建年

Nyugat 方向

FELÚJÍTÁST NEM IGÉNYLŐ, csendes környezetben, 6 km-re a SZAJKI-TAVAKTÓL vált eladóvá ez a szinte AZONNAL költözhető, bútorozott CSALÁDI HÁZ!

ZALAEGERSZEGTŐL 29 km-re Mikosszéplakon, 70 m2 alapterületű (+ 15 m2 terasz és 23 m2 nappali, mely külön bejárattal rendelkezik) FELÚJÍTOTT családi ház eladó, melléképületekkel, GARÁZZSAL, és szinte minden bútorzatával együtt!

Az otthon a teraszról belépve ad helyet egy előtérnek, 2 hálószobának, egy konyha-étkezőnek, valamint egy toalettel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobának.

Szintén a fent említett FEDETT TERASZRÓL tudunk bejutni a külön bejáratú kamrába, melyben megtalálható egy "gépészeti sarok" is, továbbá az utólag kialakított és felújított, napsütötte nappali is innen közelíthető meg.

A családi ház melegvizellátásáról villanybojler, míg melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

Nyílászárói (2 kivételével, melyek alumíniumból készültek) kiváló minőségi fa nyílászárók.

Az ingatlan szerkezete részben kőből, részben pedig téglából áll, aljzatszigeteléssel, 15 cm-es Austrotherm külső szigeteléssel, valamint vasbeton födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép.

A tető 2022-ben FELÚJÍTÁST KÖVETŐEN új lécezést, fóliázást, új cserepet kapott és az egész ereszcsatorna rendszert is lecserélték, valamint FONTOS figyelembe venni, hogy nem csak a lakótér, hanem az összes melléképület és garázs is új állapotú tetőnek örvend.

A 1111 m2-es minden oldalról körbekerített, hangulatosan kialakított, parkosított, TÉRKÖVEZETT területen, meseszép virágokkal találkozhatunk, melyek öntözéséhez az udvarban található kerti csap már rendelkezésünkre áll, valamint grillezési lehetőség is elérhető.

Új tulajdonosa biztonságát KAMERArendszer biztosítja, kényelmét ELEKTROMOS KAPU, illetve GARÁZS is szolgálja, továbbá 2 autó beálló és tárolásra alkalmas melléképületek is rendelkezésére állnak.

IRÁNYÁRA: 41.000.000 Ft

IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL! Ami azt jelenti, hogy:

- 1-2 bútor kivételével, bútorozottan eladó,
- rugalmas kiköltözési idő áll rendelkezésre,
- nem kell felújítási munkálatokba kezdeni,
- tereprendezéssel sem kell foglalkozni, hiszen a virágokkal teli, zöld udvar, már csak gondoskodást igényel,
- valamint a cca. összesen 213 m2 alapterület (garázst, beállót, melléképületet ideértve) kiváló lehetőségeket nyújt leendő tulajdonosa számára.

Mikosszéplak kis létszámú csendes, nyugodt település, ahonnan Szombathely 40 km, Körmend 36 km, Zalaegerszeg 29 km autótávolságra érhető el.
Szomszédságában az alig 6 km-re lévő Szajki-tavaknál kikapcsolódásra szolgáló STRAND, ÉTTEREM és HORGÁSZATI lehetőség is biztosított.
Horváth Evelin

Horváth Evelin

随时给我们打电话

+36-30-789- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

發送信息

请给我回电话

相似的房产