家庭别墅 出卖 Hévíz - Budai Nagy Antal utca 52.

116 m2面积 4 + 3 房间
59 900 000 HUF价格
363438识别码
更多信息

771 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

50 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1985 修建年

Hévíz csendes utcájában vált eladóvá a meghirdetett családi ház!

Jelenlegi kialakítása szerint két különálló lakást tartalmaz a ház.
Az egyik lakásban a földszinten találunk egy tágas nappali-étkező-konyha együttest, valamint itt helyezkedik el a sarokkáddal felszerelt fürdőszoba, illetve a ház előtt és mögött is nagy méretű teraszt alakítottak ki a tulajdonosok. A tetőtérben pedig találunk további két szobát, valami egy toalettet. A nyugati fekvésű szobából tudunk kimenni az 7 m2-es erkélyre.

A ház másik felében pedig a földszinten találunk egy tágas nappali-étkező együttest, egy teakonyhát, egy félszobát, egy teljesen felújított zuhanyzóval ellátott fürdőszobát, illetve a ház előtti és mögötti nagy méretű teraszt. A tetőtérben találunk két szobát, ahonnét nyílik az erkély, valamint a szinten található még egy gardróbhelyiség is.
A lakások egyenként 58 m2 hasznos alapterülettel rendelkeznek, ehhez társulnak a 43 m2-es teraszok a télikertek és az erkélyek.
Az ingatlan felső szintjeire meredek, szűk lépcsőfokok vezetnek, kérem, nézze meg a fotókat és ennek tudatában tekintse meg az ingatlant!

A ház műszaki felszereltsége az alábbi:
- az ingatlanban gáz-cirkó fűtés került kialakításra lapradiátor hőleadókkal, valamit hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került
- a ház nagy ablakfelületekkel rendelkezik, ezért nagyon szép napos és világos, nyílászárói nagyrészt fából vannak
- szobái laminált padlóval ellátottak, a fürdőszoba és konyha pedig tetszetős járólappal bír
- a tégla építésű otthon 1985-ben épült, tetejének fedése bitumen zsindely, födémszerkezete jó állapotú
- az ingatlan egy 771 m2-es, körbekerített területen helyezkedik el, elegáns kovácsoltvas kerítéssel, automata kapuval bír, így az autóval való beállás a telekre kényelmesen megoldott, mindkét oldalon van kapu és autóbeálló egyaránt.

A családi ház Hévíz egyik kedvenc kertvárosias, csendes övezetében található. A szomszédok barátságos emberek. Az utca túloldalán nincsenek családi házak, ott egy kellemes klímát biztosító, fás terület helyezkedik el.

Az ingatlan irányára: 59.900.000 Ft.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产