家庭别墅 出卖 Pilis - Önellátás, csend és nyugalom!

52 m2面积 2 房间
18 400 000 HUF价格
363765识别码
更多信息

1820 m2 地皮

外面是园子 风景

状态一般 状态

Szilikát 架构

其他 暖气

Comfort 舒适感

自己的车库 停车

Slab 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Délkelet 方向

**ELADÓ ÖNELLÁTÓ GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ PILISEN! Zártkerti rész, MŰVELÉS ALÓL KIVETT, azonnal BIRTOKBA VEHEŐ!**

Szívesen élne zöld környezetben, saját zártkerti paradicsomában? Itt a remek lehetőség! Pilis zártkerti részén, egy csendes, nyugodt környezetben 55m2-es családi ház várja új tulajdonosát, 1820m2-es, AKÁR ÖNELLÁTÓ GAZDÁLKODÁSRA alkalmas telekkel.

* Rendkívül rugalmasan birtokba vehető, MŰVELÉS ALÓL KIVETT terület, így nem kell aggódnia kifüggesztés miatt. A telek KÖRBEKERÍTETT, kapuval ellátott, így könnyen biztosítható a magánélet és a biztonság.

* A családi ház, részben FELÚJÍTÁSRA került, ablakok cseréje és villanyszerelés befejeződött.

A helyiségei a következők:
- konyha
- nappali
- szoba
- fürdő/WC
- kamra
- pince

A pihentető meleget és a kényelmes belső légkört kandalló és INVERTERES KLÍMA szavatolja. A meleg vizet pedig VILLANYBOJLER biztosítja.

* A kertben GARÁZS és TÁROLÓ is helyet kapott, így az autóval is beállhat és a kerti eszközök, biciklik, valamint egyéb tárgyak tárolása sem jelenthet gondot.

**Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye meg ezt a csodálatos családi házat PILISEN, és élje meg az önfenntartó életmódot.**
Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal.
Szuhai Andrea

Szuhai Andrea

随时给我们打电话

+36-20-326- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Nádor

發送信息

请给我回电话

相似的房产