家庭别墅 出卖 Söjtör - Söjtör

200 m2面积 5 房间
55 000 000 HUF价格
364324识别码
更多信息

2497 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

23 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

1985 修建年

Zala vármegyében 5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, 2 külön bejárattal, 2 KÜLÖN LAKRÉSSZEL rendelkező, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÉGLA családi ház vált eladóvá - Zalaegerszegtől mindössze 20 percnyire!

Söjtör központi részén vált eladóvá ez a 200 m2-es hasznos alapterülettel bíró családi ház, bekerített, sík területen nyári konyhával, 2 garázzsal, melléképületekkel!

Az ingatlan helyet ad egy tágas étkező-konyhának, egy nappalinak, további 3 szobának, 2 nagyméretű fürdőszobának, külön helyiségben található toalettnek, több tárolónak, egy garázsnak, terasznak (17 m2), s egy erkélynek (6 m2).
A fürdőszobák tágasak, mindkét fürdő rendelkezik káddal (az egyikben tetszetős sarokkád került beépítésre) és zuhanyzóval egyaránt.
Az ingatlanban a földszinten, udvar felöli megközelítéssel egy önálló lakrész is kialakításra került, ahol egy szoba és egy jól felszerelt konyha található.

Szerves részét képezi az ingatlannak több melléképület: még egy különálló garázs az udvarban, fedett pihenősarok, nyári konyha, tároló épületek, állattartásra alkalmas épületrészek, műhely stb.

A kimondottan szép állapotnak örvendő családi ház és a melléképületek is téglából épültek, nyílászárói jó állapotú, fa nyílászárók, rolóval, szúnyoghálóval ellátottak, a ház vasbeton födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép.
A családi ház melegvíz ellátásáért és fűtéséért egyedi gáz cirkó fűtés felel lapradiátor hőleadókkal.
Az ingatlanon három fázis áram van.

Az ingatlan helyiségeit, műszaki felszereltségét, külső állapotát tekintve jó állapotú, és igényeknek megfelelően akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A tágas otthon egy minimális lejtéssel rendelkező, körbekerített, 2497 m2 - es területen helyezkedik el, mely sok bokornak, gyümölcsfának ad otthont, valamint az állatok számára alkalmas melléképületek megléte lehetővé teszi azok tartását is.

A birtokon jelenleg egy nagyobb, első, füvesített udvar van leválasztva a garázzsal, a nyári konyhával, a középső részén találhatóak a melléképületek, majd a gazdálkodásra alkalmas területrész következik.

A családi ház lokációját tekintve nagyszerű: csendes, nyugodt, zöld környezetben helyezkedik el Söjtörön, Zalaegerszegtől mindössze 23 km távolságra autóval.

A mindenki számára fontos szociális és egészségügyi ellátottság a településen hiánytalanul jelen van (óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, boltok, étterem, templom stb), azonban Zalaegerszeg elérése is 20 perc alatt megoldott.

Az ingatlan falusi CSOK-ra IS alkalmas!

A megkímélt, újszerű bútorok megállapodás tárgyát képezik.

Ajánlom azoknak:

- akik előnyben részesítik a csendet és a nyugalmat, egy várossal szemben
- akik szeretnék megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt családjuk számára
- akik megfizethető áron szeretnének hozzájutni egy jó állapotú, azonnal beköltözhető, tágas családi házhoz,
- akik a munka, iskola, óvoda miatt fontosnak tartják a város adta lehetőségeket és Zalaegerszeg gyors elérését!


Az ingatlan hétvégén is megtekinthető, további információkért, időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产