家庭别墅 出卖 Újfehértó - Szent István út

77 m2面积 2 房间
27 650 000 HUF价格
368229识别码
更多信息

369 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Vegyes falazat 架构

燃气(对流式) 暖气

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Eladó Újfehértó Szent István út legelején Újfehértó központjában egy jó állapotú 2 szobás ház, mely akár üzlethelyiséggé vagy irodává is átalakítható. Az épület frekventált helyen van, közvetlen szomszédságában jelenleg is üzlethelységek és irodák találhatók!

Irányár: 27.650.000 Ft.

Nézze meg videónkat is: https://www.youtube.com/watch?v=_OvuVL3Exc0

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek mérete: 369nm,
- alapterülete: 77nm,
- különálló tároló: 12nm.

Az épületben található:
- 2 szoba,
- fürdőszoba és WC,
- konyha,
- előszoba.

Az épület 2020-ban felújításra került, melynek során új ablakok és ajtók kerültek beépítésre, valamint új vízvezeték rendszer lett kiépítve. Továbbá a konyha és a fürdőszoba is teljes mértékben megújult, a szobákban pedig új laminált padlók lettek lehelyezve. Az épület zárt udvarára az új tulajdonos 2 kocsival is be tud állni. A teljes épület és a telek osztatlan közös tulajdonban van, így a megvásárolható 77nm-es lakás a 12nm-es tárolóval és a zárt udvarral a teljes terület 6446/20000-red részét képezi.

FIGYELEM!
Az ingatlan Újfehértó központjában van, így üzletileg abszolút frekventált helynek számít. A központban ez az utolsó olyan ingatlan, amely jelenleg még lakásként van használva, így ennek megvásárlása jó üzleti befektetés is lehet. Szemben van az Önkormányzati hivatal, a közelben találhatók iskolák, óvodák, orvosi rendelők, fogászat, gyógyszertár, bank, templom, piac, Városi uszoda és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá a közelben van még a SPAR, a PENNY és a LIDL bevásárló központok is.

Újfehértó város jelenleg az ötödik legnépesebb város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén fekszik. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 4-es főút, illetve az M3-as autópálya, ezeknek köszönhetően az ország távolabbi részei felől is könnyen megközelíthető.

A hazai vasútvonalak közül a várost a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. A környező kisebb települések közül Hajdúdoroggal, Hajdúböszörménnyel, Nagykállóval, Nyíregyháza Butyka nevű különálló városrészével, Érpatakkal és Kálmánházával mellékutak kötik össze.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

随时给我们打电话

+36-70-789- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

發送信息

请给我回电话

相似的房产