家庭别墅 出卖 Vaskút - Vörösmarty utca

110 m2面积 4 房间
16 500 000 HUF价格
366630识别码
更多信息

825 m2 地皮

街道 风景

待翻新 状态

Vegyes falazat 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

Nyugat 方向

Eladó családi ház Vaskúton. Közel a főúthoz, mégis csendes, nyugodt utcában. Az ingatlan falusi CSOK- ra alkalmas. A ház egy 825 m2- es telken található, ahol szép, gyerekbarát udvart lehet kialakítani. Az udvar hátsó része kerítéssel van leválasztva, ott akár veteményest, akár állattartás is lehetséges. A ház felújítása elkezdődött, a tető felújított, néhány ablak már ki van cserélve műanyag nyílászárókra. A vastag falak jól szigetelnek. Az utca vonalától indulva hátrafelé négy egymásba nyíló szobán haladunk át (12-20 m2 ), a konyha a ház hátsó, keleti oldalán helyezkedik el. A fürdőszoba modern, tusolóval, csempézett.

Az ingatlanra 7,5 millió falusi CSOK, valamint CSOK + hitel is igénybe vehető. Ha elképzeléseidet utólagosan meg kívánod valósítani akkor a falusi CSOK feljutásra további 7,5 millió forrást is biztosíthat.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek!

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
Kenyeres Boglárka

Kenyeres Boglárka

随时给我们打电话

+36-20-492- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Baja
+36703272201

發送信息

请给我回电话

相似的房产